Yarın öğleden önce çerkezköye gideceğim.Eğer işimi erken bitirebilirsem geleceğim ama kesin olmadığı için listeye eklemiyorum.Gelemezsem hepinize iyi eğlenceler.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Cbf150
İstanbul - Esenyurt (Avrupa Yakası)
B Rh (+)Yarın öğleden önce çerkezköye gideceğim.Eğer işimi erken bitirebilirsem geleceğim ama kesin olmadığı için listeye eklemiyorum.Gelemezsem hepinize iyi eğlenceler.
2005 Honda CBF 600
Eskişehir
A Rh (+)Ben gelemiyorum malesef misafir gelicek.Başka buluşmaya artıkın.Size iyi eğlenceler.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Ben geldim ama biraz erken oldu galiba, kimse yok
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
dominar 400
istanbul
A Rh (+)Buluşma gerçekten güzeldi. Tüm arkadaşlara en içten dileklerimle teşekkür ederim. Sizleri yeniden görmek güzeldi. ARtık defahatle buluşmak şart oldu. DRAGSTARLAR çoğalıyor....
Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
yaprakla yağmurun aşkı meselâ
kim olsa serpilen coşturuyor bizi
...
Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
hayatımıza kendi adımızla başlardık
Spyder 350
İstanbul
0 Rh (+)Kesinlikle çok güzel bir buluşmaydı gelen herkesle tanıştığım için çok mutlu oldum, eksik olmasınlar benim gibi yeni motorcuya yardımcı oldular. Abilerimin her tavsiyesi önemlidir benim için var olun. Her nekadar motoru pis getirdiğim için az daha gruptan afaroz ediliyor olsamda çok keyifliydi buluşma:D Baklavaları da gömdük ilk toplantımda oh, hayat bana güzel şu an:D Beklentiler büyüdü bidahaki toplantıya iple çekiorm![]()
simdilik mondikal 150 mcx
istanbul
0 Rh (-)Evet cok guzel bir bulusma oldu gelen ve gonlu bizimle olan arkadaslara tsk
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)