Anladım abi o zmn pazarlığı gormeden telefonla mi yapicaz? Yoksa iki kere gitgel yapmamız gerekecek yabi de abi bu konularda kaziklanma ihtimalim ne, çünkü bu konuda hakikaten çok tecrubesizim anlaşılacağı üzere
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
YOK
ANKARA
0 Rh (+)Anladım abi o zmn pazarlığı gormeden telefonla mi yapicaz? Yoksa iki kere gitgel yapmamız gerekecek yabi de abi bu konularda kaziklanma ihtimalim ne, çünkü bu konuda hakikaten çok tecrubesizim anlaşılacağı üzere
![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)makina ankarada değilse mecbur telefonda pazarlık yapıcan fiyat konusunda kazıklanma durumu olmaz piyasası belli zaten makinayıda almadan bir servise mutlaka göstermen lazım servis ok derse sorun yoktur zaten alabilirsin alırken kazası varmı diye dikkat et plakasından tramer sorgusu yaptır kazası varsa çıkar zaten![]()
YOK
ANKARA
0 Rh (+)Anladımdenerm bi şansımı o zmn
tramerla plaka kontrolü de baya iyiymiş ya ilk defa duydum, teknoloji ne kadar gelişmiş:P
YOK
ANKARA
0 Rh (+)Dstum ilgilenicek vaktim olsaydı keşke:( gerçi kendi usengecligim)) bu alanda hakikaten amatörüm :P
YOK
ANKARA
0 Rh (+)Bu arada burada motorunu satmayı düşünen ya da tanıdığının sattığı falan arkadaşlar var mı? Daha iyi bakıldığında guvenebilecegim bi motor alabilmek isterdim de tabi varsasitede bulamadım da:P
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)