Lastik havasını ben söyliyim gerisini arkadaşlara bırakıyorum
ön 30 arka 32 iyidir
Deri mont yazın kullanılamaz ter içinde kalırsın dört meVsim tekstil montlar daha kullanışlıdır![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Lastik havasını ben söyliyim gerisini arkadaşlara bırakıyorum
ön 30 arka 32 iyidir
Deri mont yazın kullanılamaz ter içinde kalırsın dört meVsim tekstil montlar daha kullanışlıdır![]()
Daytona 250
Ankara
0 Rh (-)Normal bir araç şarj aletine akü'den direk elektrik çektim, araya da bir anahtar koydum kullanmadıgım zaman kapatmak amaçlı, bu şarj aletini de daytona'nın ruhsat cebine sabitledim.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

🤟🤟🤟🤟🤟
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
B Rh (+)kardesim hayirli olsun tekerine tas degmesin
cümleten selamunaleyküm .hayırlı akşamlar. yakın zamanda chopper tarz bir motosiklet sahibi olmak istiyorum umarım sizlerden aldıgım teorilerle dogru secimi yapabilirim.
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)Ohh bi dayona daha katildi aramiza hemide beyaz ne guzel kazasiz belasiz kullanman dilegiyle![]()
yok
samsun
AB Rh (+)aga yorumlarını yaz bende alıcam inşallah önemli benim için
Daytona 250
İzmir - Karşıyaka
A Rh (+)şu ara ağzım kulaklarımda her fırsatı motor üstünde geçirmeye çalışıyorum...
motor oldukça oturaklı ve güven hissi veriyor. henüz rodaj süresinde olduğum için fazla zorlamadan kullanıyorum (ki rodaj bitse bile çok süratli kullanmaktan yana değilim, keyifli bir şekilde gezmek amacım).
Motorun sağından solundan bir sürü gıcırtı geliyor, biraz sinirlerime dokunmuyor değil, haftasonu motoru işyerindeki atölyeye çekip bütün vida civataları bi elden geçireceğim (özellikle vites pedalında oldukça salınım ve boşluk var). Artçı ile bindiğimde bir sürtme sesi duyuyorum, motor üstündeyken nereden geldiğini anlayamadım ama tahminim arka çamurluğun tekere sürtmesi. Serviste amortisör ayarlarına baktıracağım ve imkan varsa yükselttireceğim (3 kademe ayarlı diye hatırlıyorum daytona'ların süspansiyonunu). ayrıca bir fren balataları diske sürekli temas halinde sanırım, sürtme sesi duyuyorum. Ama bunların hepsi ufak ayarlamalar ile düzelecek şeyler.
Henüz motor üstünde 60km yapabildim. Tipini zaten çok seviyordum, gidişi de artçıyla bile benim için oldukça yeterli (kapışma meraklısı biri değilim). İzmir'de havalar güzel gittiği için oldukça şanslıyım sanırım, her gün en az 1 saat binebiliyorum![]()
..Epiphone Les Paul Silverburst Custom, ESP EX-350, Washburn WG-587, Ibanez AEL40SE
..Line6 POD XT Live
..Marshall AVT-50
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)