şu ara ağzım kulaklarımda her fırsatı motor üstünde geçirmeye çalışıyorum...
motor oldukça oturaklı ve güven hissi veriyor. henüz rodaj süresinde olduğum için fazla zorlamadan kullanıyorum (ki rodaj bitse bile çok süratli kullanmaktan yana değilim, keyifli bir şekilde gezmek amacım).
Motorun sağından solundan bir sürü gıcırtı geliyor, biraz sinirlerime dokunmuyor değil, haftasonu motoru işyerindeki atölyeye çekip bütün vida civataları bi elden geçireceğim (özellikle vites pedalında oldukça salınım ve boşluk var). Artçı ile bindiğimde bir sürtme sesi duyuyorum, motor üstündeyken nereden geldiğini anlayamadım ama tahminim arka çamurluğun tekere sürtmesi. Serviste amortisör ayarlarına baktıracağım ve imkan varsa yükselttireceğim (3 kademe ayarlı diye hatırlıyorum daytona'ların süspansiyonunu). ayrıca bir fren balataları diske sürekli temas halinde sanırım, sürtme sesi duyuyorum. Ama bunların hepsi ufak ayarlamalar ile düzelecek şeyler.
Henüz motor üstünde 60km yapabildim. Tipini zaten çok seviyordum, gidişi de artçıyla bile benim için oldukça yeterli (kapışma meraklısı biri değilim). İzmir'de havalar güzel gittiği için oldukça şanslıyım sanırım, her gün en az 1 saat binebiliyorum![]()

Daytona 250
İzmir - Karşıyaka
A Rh (+)