Benim motorunda 300 500 bakimi geliyor ve ankaradayim , duran motoru bilen var mi Ostim de nasıl dır??
Yada isil motora mi gitsem yada kime gitsem ?? Bir tavsiye verebilir misiniz ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Benim motorunda 300 500 bakimi geliyor ve ankaradayim , duran motoru bilen var mi Ostim de nasıl dır??
Yada isil motora mi gitsem yada kime gitsem ?? Bir tavsiye verebilir misiniz ?
RR 250 E 9B
avrasya
A Rh (+)[QUOTE=cagtili;160948]Benim motorunda 300 500 bakimi geliyor ve ankaradayim , duran motoru bilen var mi Ostim de nasıl dır??
Yada isil motora mi gitsem yada kime gitsem ?? Bir tavsiye verebilir misiniz
Ben duran motora götürüyorum oranın sahibi murat usta var o ilgilenirse çok iyidir.
diğer ustasınında başında beklersen iyi olur.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Duran Motor'a 2 sene önce birkaç kere gittim. çok da memnun kalmadım ben açıkçası. Bizim motorlara Çinli diye kurye motoru muamelesi yapıyor gibi geldi. Yani "yürüsün yeter" mantığı. Takıntılı ve motorundan keyif almak isyteyen müşteri olduğumu izah edemeyince de vazgeçtim Duran Motor'dan. :|
Bende biraz takintiliyimdir orasını kontrol etti mi şurasına baktımi gibi ( hatta motoru aldım sol on sinyalin çalışmadığını donradan fark ettim birde sol ile sağ sinyal arasında zamanlama farkı var aradım kontrol etmiştik lamba patlamıştır dedi , bir saat içinde lambanın patlaması mümkün mu )
Peki ozaman hangi ustaya gitmek gerek bakım zamanı ?
l
l
A Rh (-)
RR 250 E 9B
avrasya
A Rh (+)Perşembe günü hararet müşürü ve radyatör fanı geldi garantiden deyişti tabi 2 nci aynı arızayı vermişti eskiyi sökerken 1 tane vida yerinde yoktu yada hiç takmadılar 2 vidada iyi sıkılmamıştı ve motor yüksek devirlerde zırıl zırıl titreşim yapıyordu benim o vidaları sıkmam için radyatörü komple sökmem lazımdı. İyiki o arızayı yeniden vermişki şuan motordan muhteşem zevk almaya başladım motorda tık yok sessiz hatta vites değiştirme devirlerim bile değişti o titreşimden erken değiştiriyordum şimdi muhteşem oldu. Başında bekledim eski ustaya çok iyi dileklerimi ilettiğim için yapan usta öyle bir sıktıki vidaları neredeyse kaynak yapacaktı.![]()
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)