Hocam motorda ve şanzımanda ilk 1000km sorun çıkmazsa sonrası için fabrikasyon bir hata çıkacağını pek sanmıyorum.
Asıl memnun olmadığım nokta herşeye normal vs. demeleri, ısrar edince de baştan savma iş yapmaları. Servis adı önemli değil ancak garanti dahilindeki motorlarda mecburiyet hissiyatı beni çok rahatsız ediyor (neresi olursa olsun). Benim motoru ilk aldığımda gevşek değil eksik vidalar vardı dan dun seslerle iki gün dolaştım, daha servisten çıkmadan gidon aşağı eğildi vidaları sıkılmadığı için, ön far yere bakıyordu kendim düzelttim, hala daha garip sesler gelen yerler var. Yani bunlar benim gördüklerimse görmediğim neler var diye düşünüyorum, hele ki motor bakımını bu işçilik kalitesine emanet etmek hiç makul gelmiyor. Dediğiniz gibi ilk 1000km'deki iki bakımı mecburen yetkili serviste yaptıracağım zaten, ancak bu sürede garantiyi bozmayacak vida kontrolü vs. ve ayar işlerini başka bir yerde yaptırmak istiyorum.
Bir diğer konu da sorun olan ancak servisin normal dediği şeyler, bu durumda garanti olsa dahi sorun olduğunu bilmediğimiz için yararlanamıyoruz. Bu nedenle de farklı bir gözün bakması faydalı olur diye düşünüyorum. Hatta bir buluşmada tecrübeli arkadaşlar bizim motorlarla bir tur atsa ne güzel olur, içim biraz rahat eder![]()

Daytona 250
Ankara
A Rh (+)