| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ümit fren hidroliğinde hava olabilir veya fren klaperi sıkışıyor söküp pistonlarını yağlamak gerekiyor olabilir dediğin gibi toplantıda diğer makinalar ve sürücüleriyle karşılaştırma yapmakta fayda var kolay gelsin![]()
Daytona 250
Ankara
A Rh (+)Motorun aksamlarına gelecek zararlarda ilk iş olarak garanti dışı diyecekleri için garanti meselesi benim pek umrumda değil. Benim motorun iki yerinde boya dökülmesi var tekini alırken göstermiştim o zaman da vardı, ikinciyi gösterdiğimde ilk tepki "bir yere sürtmüşsün" oldu (nokta şeklinde bir döküntü, sürtülmesi imkansız). Yani garantiden çıkacak vs. diye çok da takılmamak lazım, zaten yokuş yapacaklar, yaptıklarını da yarım yamalak tamir edecekler.
Anıttepe bana yakın, bugün uğramak istiyorum bir tanışmış olurum.
Daytona 250
Ankara
A Rh (+)Hocam motorda ve şanzımanda ilk 1000km sorun çıkmazsa sonrası için fabrikasyon bir hata çıkacağını pek sanmıyorum.
Asıl memnun olmadığım nokta herşeye normal vs. demeleri, ısrar edince de baştan savma iş yapmaları. Servis adı önemli değil ancak garanti dahilindeki motorlarda mecburiyet hissiyatı beni çok rahatsız ediyor (neresi olursa olsun). Benim motoru ilk aldığımda gevşek değil eksik vidalar vardı dan dun seslerle iki gün dolaştım, daha servisten çıkmadan gidon aşağı eğildi vidaları sıkılmadığı için, ön far yere bakıyordu kendim düzelttim, hala daha garip sesler gelen yerler var. Yani bunlar benim gördüklerimse görmediğim neler var diye düşünüyorum, hele ki motor bakımını bu işçilik kalitesine emanet etmek hiç makul gelmiyor. Dediğiniz gibi ilk 1000km'deki iki bakımı mecburen yetkili serviste yaptıracağım zaten, ancak bu sürede garantiyi bozmayacak vida kontrolü vs. ve ayar işlerini başka bir yerde yaptırmak istiyorum.
Bir diğer konu da sorun olan ancak servisin normal dediği şeyler, bu durumda garanti olsa dahi sorun olduğunu bilmediğimiz için yararlanamıyoruz. Bu nedenle de farklı bir gözün bakması faydalı olur diye düşünüyorum. Hatta bir buluşmada tecrübeli arkadaşlar bizim motorlarla bir tur atsa ne güzel olur, içim biraz rahat eder![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Emre sana katılıyorum servisler garantideki makinaya elini sürmeye bin dereden su getirip herşeye bu normal diyorlar servislerle ilğili sıkıntıları RR distiribütöre iletirsek faydası ve iyileşme olabilir
Dediğin gibi garantiyi bozmuyacak şeyleri güvendiğiniz ustaya yaptırıp periodik bakımlarda servise gidip garanti kitapcığını kaşeletmekte fayda var kolay gelsin![]()
RR 250 E 9B
avrasya
A Rh (+)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)