Öncelikle herkese hayırlı günler,

Ben Can. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Bir kaç gün önce de kayıt oldum ama yazmaya fırsatım olmadı. Kendimi bildim bileli iki teker üstündeyim diyebilirim sanırım. Küçüklüğüm bisiklet üstünde, bisikletime motor gibi değer vererek kullanmam ile başladı. Bisikletle gezerken yüzüme vuran rüzgar çok hoşuma giderdi hala da öyle. Yaş 20 oldu, artık işi biraz daha büyütmenin vakti geldi. Gerçek bir motor almanın zamanı diye düşünüyorum.

Şuan henüz ehliyetim yok, ama 1-2 aya kadar ehliyet sınavına girmeyi planlıyorum. Daha önce vitesli motor dışında scooter tarzı motor kullanmışlığım çok var. Malum öğrenci hayatı, tanıdık birinin yanında dağıtımcı olarak işe girmiştim. Yaza doğru alacağım ehliyetimi yani hayırlısıyla.

Bütçem dar. Yani en fazla 7000 liraya kadar bir şeyler alabilirim diye düşünüyorum. Yaz başı çalışmaya başlayacağım tekrardan. Seneye bu zamanlara güzel bir motor alırım umarım. İnternette araştırdığım 2 model var. Biri Daytona, diğeri de Spyder. Zaten gördüğüm kadarıyla herkes ilk başta bu ikili arasında kalıyormuş. Umarım dilediğim motora kavuşurum.

Bir de İzmir'de gidip motorun üstüne oturup fikir edinebileceğim bir mağaza hatta yardımcı olacak arkadaşlar var mıdır? 1.84 boyunda 76 kiloyum. Hangi motorun bana daha iyi gideceğini merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Yazı biraz uzun olmuş kusura bakmayın. ^^