eywallah celil abi tesekkürler tadını çıkartıyorum![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RegaL Raptor DD250 E BEYAZ
BURSA
A Rh (+)eywallah celil abi tesekkürler tadını çıkartıyorum![]()
- NiceSmile...
Daytona 250
İzmir - Karşıyaka
A Rh (+)kazasız belasız kullan dostum...
heybelerin biraz daha ayrıntılı fotosunu paylaşabilir misin? nasıl bağlanmış, artçı peg'inin neresinde duruyor, demir vs bağlantıları nasıl? benim daytonaya da yaptırmam lazım ama bir türlü boyut/lokasyon/bağlantı konularına karar veremiyorum :\
..Epiphone Les Paul Silverburst Custom, ESP EX-350, Washburn WG-587, Ibanez AEL40SE
..Line6 POD XT Live
..Marshall AVT-50
RR DD250-E 9B
BURSA
B Rh (-)Dün akşam işten dönerken 07 plaka beyaz daytonayı gördüm demek sendin. Aynı gün Bursa'ya 2 beyaz daytona katıldı.
This is your life, it's all been ordinary. Until you find all you're worth
BURSA
A Rh (+)Evet özgür bendim bende işten çıktıktan sonra biraz rüzgar türü yaptım eyvallah![]()
- NiceSmile...
BURSA
A Rh (+)Heybeleri kendim bağladım motorun sinyallerden ölçersek dengesini aldım çünkü biri fazla aşığında yada yükarıda durdumu motor yamuk dürüyor birde çantaların içi komple boş olmaması lazım kanımca bu işte sevdalıysan küçük bir anahtar takımı çadır vs motorunda bir kişisel eşyası olmalı
- NiceSmile...
BURSA
A Rh (+)Akşama çekip fotoları yollarım
Şuam yoldayım şeflere gidiyorum
- NiceSmile...
RR 250 SPYDER
Bursa
B Rh (+)Celil abi fuardan bahsetmişken acaba fuarda 350 spyder almak uygun olurmu
RR 250 SPYDER
Bursa
B Rh (+)Saol abi 1yıldır rr almak için sabırsızlanıom işallah alıp sizlerle gezilere katılmak isterim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)