| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Yakalatırsanız çok başınız ağrır diye bilyorum.Hele bide kullanırsanız ... Bi araştırın derim,
Onun yerine bi av tezkeresi çıkartıp av tüfeği ile dolaşsan hem daha güvenli olur hemde yasal![]()
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)Yapma abi bıçakmı bu polis çevirsin köpekler icin der geceriz tüfeye ne dicez savaşa gider gibi sonra nereye konur o
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)
Honda XL650 Transalp
İstanbul
AB Rh (+)Bir videoda vardı ya; ışıkta duran motorcuya arkadaki dingil tatava yapıyordu. Arkadaş motordan inip sakince motorun yanındaki oduncu baltasını çıkarınca konu kapandı, arkadaki tatavacı geri vitese takıp kaçmaya çalışıyordu. Gayet barışçı bir çözüm gibi geliyor bana![]()
DAELİM S3
İstanbul
A Rh (+)
Ghost 350 cc
Bursa
A Rh (+)Bunu okudugumda o anı cıddı merak etmıstım aylar gectı yıllar gectı neyse youtube da karsıma cıktı durumu merak eden olmustur mutlaka bknz![]()
http://www.youtube.com/watch?v=apR7wX4QHxI
Dk 1.47
DD 250 -e
ANKARA
A Rh (-)Arkadaşlar Merhaba,
Verdiğiniz örnekler ve teçhizatlar sizi suçlu konuma getirir. Türk Ceza Kanuna göre ateşli, delici silah taşıma yetkiniz olmadığı için suç işlemiş sayılırsınız ( Taşıdığınız için ) Önleyici aramada yakalatırsanız... Kullanmanız halinde ayrıca mahkemede daha önceden hazırlık yaptığınız ( planlayarak yaralama/öldürme/kast etme ) karşı tarafın Avukatı tarafından ispat edileceği için meşru müdafaa savunması da yapamazsınız.
Tavsiyem OC Gaz ( Yani göz yaşartıcı Sprey ). Bunda da 2 konuda dikkatli olun.
1- OC Gazın kimyasal içermeyen Şili Biberi konsantresi olanı makbul. Diğeri kimyasal bazlı olduğu için karşı tarafı kör edebilir, solunum yolları ile ilgili sıkıntısı rahatsızlığı var ise ölüme bile sebebiyet verebilirsiniz,
2-Kullanımı yasaktır.
Uzaklaşın, kaçın. Unutmayın sizi evde bekleyenler var.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)