Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Atıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atıl
    Öğrenci(Üniversite)
     YOK
     İzmir-Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı End Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düşük kmden kastım 500-1500 arası

Ben tahminim satanlar;
    büyük motora geçmek istiyordur
    nakit ihtiyacı vardır
    Sıkılmıştır
    regali sevmemiştir
    Korkmuştur.

diye düşünüyorum.:(
    Foruma biraz bakarsanız düşük kilometrelerde pek sıkıntı yaşanmıyor.
    Regaller 5.000e kadar yağını suyunu sevgini ver masraf çıkarmaz taş maşallah
    evet haklısınız, söyledikleriniz gayet normal nedenler. şunlarıda belirtmek isterim;

-benim söylediğim sadece RR için değil genel tüm motosiklet ilanları içindi sahibindendeki
    -asla yargılama gibi bir amacım yok, sadece benim düşünceme ters geldiği için eleştri yapmak istedim ki bu eleştrim sadece "ilk" motorunu alıp 500 km sonra satanlar içindi(aşağıda belirttiğim gibi nakit ihtiyacı,tür değiştirmek vs için satanlara zaten lafım yok onlar belirtiyorlar. onun dışında ilk motorunu alıp 500 km sonra büyütmek isteyenleri anlamıyorum. arkadaş sen motor sürmeyi öğrendim diyemezsin ki 500 km de, çalıştırıp gitmeyi öğrendim dersin).
    -bir de hiç bir açıklama yazmadan satanlar var, ki benim bir sıkıntı var mı acaba dediğim şeyler bunlar oluyor genelde.(onu da sadece aklıma geliyor diye belirttim)

mustafa77yilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa YILMAZ
    Bilgisayar Opr.
     RR/DD150E-2
     Konya / Ereğli
    Beğenmiş
    13
    Beğenilmiş
    16
    150 lik regal raptor kullanan arkadaşlar motor hakkında düşüncelerini yazarlarsa daha netleşir diye düşünüyorum.

İSMAİL KILINÇ
    TEKNİKER
     REGAL RAPTOR
     TEKİRDAĞ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba arkadaslar bende de 150 cc lık regal var.Anladıgım kadarıyla cogu ınsan ılk basta seklıne bakarak yada yenı baslandıgı ıcın ucuz ve guzel dıye tercıh edıyor ve hevesıı sonrasında gecıyor.Ya cc yukseltmek yada marka degısıklıgı dusunuyorum.Şuan ben kendı motorum dan memnum haa cc yuksek olsa guzel olmazmıydı olurdu ama soyle dusunuyorum ben bu motorla ıyıcene kavramak ıstıyorum.Bır motorda yada regalde ne gıbı sıkıntılar oluyor onu anlamak ıstıyorum.Bununla tecrubem ıyı olması durumunda ıkıncı makınam da ıse sorunsuz kalıcamı ınanıyorum.Ve aklıma bır cok sorular var cozum yollarına yavas yavas bakıyorum :Dve bu motorla ıns bu yaz ıkıser saatlık yol suren yolculuklar yapmayı dusunuyorum uzun yolda da bana ne sekılde davranacakdıye

KamilErgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kamil Ergün
    emekli
     Hyosung GV 250
     kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Mustafa aynı soruyu bende sordum ama cevabını bulamadım. Aldığım motor 340 Km.dedeydi. Aldığım arkadaş bir defa düşmüş anlattığına göre eşide izin vermemiş. İnandım aldım motoru. Şu an yazlıkta üç gün bindim güzel motora benziyor. 3600 TL ye aldım. 5500 TL isteyenler var saygı duyarım ama sıfır motor bütün masraflarıyla daha ucuza gelir. Birde biraz büyük motorlar çok pahalı hatta bazı markalar cipten pahalı.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)