Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487

Angry A 2 Ehliyet Kabusu

Milli Eğitim 'in uygulaması sonucu sınava girmeyen B sınıfı ehliyet sahipleri bile direksiyon sınavını bekliyorlarmış.. Salı günü motorumu alıyorum inşallah fakat Kandıra'daki sürücü kursu ile yaptığım görüşmede Haziran sonunu beklemem gerektiği söylendi ehliyetimi alabilmem için.. Ve daha da kötüsü Milli Eğitim yüzünden bunun tüm sürücü kurslarında aynı olduğu söylendi. Bu nasıl bir saçmalıktır! 4 aylık gibi bir periyotta trafiğe çıkmadan güzelim motoru sokak aralarında mı kullanacağım? Yok mudur bunun bir kolayı? Torpil ,iltimastan söz etmiyorum.. Sadece direksiyon sınavına girecekler için hukuki bir boşluk yok mudur? Konuya hakim arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum,saygılar...

Hodbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sezer Dönmez
    Modern Zaman Kölesi
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sevgili Centaur, diğer kurslarada bi sormanı isterim. Aradığın kursun muhtemelen kontejanları dolu olduğu için sana bu şekil bir bilgi verdileri. Bildiğim kadarı ile her ay düzenli direksiyon sınavı var. Direksiyon sınavından kalanlar ve B'den A2'ye yükseltenler aynı sınava girebiliyorlar.
    Şahsen ben Şubat başında kayıt olduğum kursa. Dün direksiyon sınavına girdim. Kalsaydım eğer Mart'ta olan sınava tekrar girecektim. Bi araştır derim.

Atıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atıl
    Öğrenci(Üniversite)
     YOK
     İzmir-Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hodbin, biraz saçma gözüküyor biliyorum ama marttan sonraki ilk sınav hazıranda. tarihlere bakarsan görebilirsin internetten. adamlar resmen sezon başlangıcına sınav koymamış..

Sezer Dönmez
    Modern Zaman Kölesi
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı aktibnugar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hodbin, biraz saçma gözüküyor biliyorum ama marttan sonraki ilk sınav hazıranda. tarihlere bakarsan görebilirsin internetten. adamlar resmen sezon başlangıcına sınav koymamış..

Abicim işte onlar yazılı sınav tarihleri. Yazılı sınavı geçenlerin direksiyon sınavlarıda yazılı sınavdan yaklaşık 2 hafta sonra. Ama direksiyon sınavını geçemeyenlerin bu 2 yazılı sınav tarihler arasında direksiyon sınav hakları var. B'den A2'ye yükseltenlerin bu ara direksiyon sınavlarına girme hakları var.
    Ben dün bu ara sınavlardan birine katıldım ve geçtim. Normal şartlarda Mart sonunda girmem gerekiyordu. Farklı kurslara sor illaki seni ara sınavlardan birine sokacak bir kurs bulursun.

rotenas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Muhammet Ercan
    Öğrenci
     Yok
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Bende aynı sorundan muzdaripim. Balıkesir'deki bütün sürücü kurslarına gittim. En erken Haziran diyorlar.

Mustafa Hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa hoca
    öğretmen
     dominar 400
     istanbul
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    15
    her ilçe kontenjan durumuna göre sınav açar bence iyi araştırın bir yanlışlık var bu işte
    Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
    yaprakla yağmurun aşkı meselâ
    kim olsa serpilen coşturuyor bizi
    ...
    Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
    belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
    hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
    yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
    hayatımıza kendi adımızla başlardık

Atıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atıl
    Öğrenci(Üniversite)
     YOK
     İzmir-Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Mustafa Hoca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her ilçe kontenjan durumuna göre sınav açar bence iyi araştırın bir yanlışlık var bu işte
    http://www.eokul-meb.com/yeni-2014-e...rihleri-51844/

buyrun... açıklanan tarihler dışında sınav yapılacağını düşünmüyorum. (bunlar yazılı sınavlar, bildiğiniz üzere bunlara bağlı direksiyon sınavı oluyor ama o döneme kayıt olmanız gerekiyor)
    Konu Atıl tarafından (23.Şubat.2014 Saat 15:55 ) değiştirilmiştir.

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    arkadaşlar yazdıklarınızı dikkat ile okudum ve yaklaşık Kocaeli bölgesinden 7-8 kursu aradım. Ara sınav falan hak getire ! Sistem otomasyondan kayıt yapıyormuş .. Ve kursların elinde hiçbir yetki yok. Başvuru tarihi kaçtığı vakit giremiyorsun. Biz alsak bile sistem kabul etmez diyorlar. Kesin ve net konuşuyor hepsi..Haziran sonundan önce umut yok sanırım..

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Bağlı bulunduğunuz ilçede yada sokak aralarında dahi gezseniz ehliyetsiz 3000 TL. gibi bir cezai işlem uygulanıyormuş.. El-insaf! Memur bir arkadaş ile görüştüm daha doğrusu fikir aldım. Böyle bir saçmalıkla karşılaşılması durumunda haklı olarak başvuru yapıp ehliyetini bir an evvel almak isteyen fakat Milli Eğitim'in denetim ve baskısı yüzünden bu hakkı uzunca bir süre olan Haziran'a ertelenen bizlerin hakkını kim savunacak? Yüce devletim benden suç işlememi mi istiyor??

Sezer Dönmez
    Modern Zaman Kölesi
     Regal Raptor Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı centaur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bağlı bulunduğunuz ilçede yada sokak aralarında dahi gezseniz ehliyetsiz 3000 TL. gibi bir cezai işlem uygulanıyormuş.. El-insaf! Memur bir arkadaş ile görüştüm daha doğrusu fikir aldım. Böyle bir saçmalıkla karşılaşılması durumunda haklı olarak başvuru yapıp ehliyetini bir an evvel almak isteyen fakat Milli Eğitim'in denetim ve baskısı yüzünden bu hakkı uzunca bir süre olan Haziran'a ertelenen bizlerin hakkını kim savunacak? Yüce devletim benden suç işlememi mi istiyor??
    http://www.caddeehliyet.com/?page=1&...sinav-kilavuzu

Ben 8 Şubat'ta yazılı sınavı olan gruba 4 Şubat'ta kaydoldum, 22 Şubatta direksiyon sınavına girdim. 8 Mart'taki sınava kayıtlar hala açık. Takriben Mart'ın 3. haftası da direksiyon sınavı var. Ben hala kurs ile alakalı olduğuna inanıyorum. Biraz zorlayın isterseniz. Etraf illerde ki kursları arayın. Aynı gün içinde Cumartesi günü sınava gidip dönebileceğiniz uzaklıkta illerdeki kursları arayın bi.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)