Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hakan
    elektronik
     daytona dd-250-6c Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Birkaç sorum olacak

Merhabalar . Kısmetse doytana 250e almayı düşünüyorum. Kafama takılan birkaç sorum olacak.

İlk olarak merak ettiğim en dandik çinli motorların bile türk resmi web sitesi varken neden regal raptorun böyle bir sitesi yok ?

İkinci olarak antalyada ikamet ediyorum . buradaki satıcıya gittiğimde elinde sıfır 2011 ve 2012 modelleri vardı. Bu durum kafamı karıştırdı fazlasıyla. Bir motosiklet 3 sene satılmadan mağazada neden kalır ?

2012 modeline 8000 fiyat biçtiler biraz daha pazarlıkla düşürüp almak mı mantıklı yoksa 2014 mü bekleyeyim sizce ?

Son olarak 2014 modellerinin ne zaman geleceğini bilen varmı istanbulda var sanırım şuan sadece

120 km hızla yorulmadan sabit gidilebilir mi ?

Şimdiden teşekkür ederim siteyi okuyup araştırma da devam ediyorum

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Hakan
    Regal Raptor adı altında değil ama makinayı türkiyeye getiren distribütörün sitesi var altta linki yapıştırıyorum
    http://www.motorland.com.tr/regalraptor.htm
    2011 -2012 model makinaların elde kalması tamamiyle bölge satışıyla alakalı istanbulda öyle bir durun çok nadir olur
    2014 modeller istanbulda satılmaya başladı kısa zamanda diğer şehirlerede gelir yeni makinaların fiyatları zamlı olucak 8300 tl galiba
    sayfa üstünde linki olan site sponsorumuz motosikletcim de Daytona 250 cc 7500 tl her şehire kargo ile adrese teslim yapabiliyor http://www.motosikletcim.com/?newUru...%C4%B0NCELE---
    uzun yolda 110 km ile sabit akar zorlanmadan gider biraz yüklenirsen 120 ilede gider su soğutmalı olduğundan şişme yapmaz

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Bende almadan önce senin gibi düşünüyordum neden bi sitesi yok diye :D emre motor türkiye distribütörü ve istanbulda küçümsenmeyecek derece satış alanı, deposu ve servisinin bulunduğu bir yerleşkede hizmet veriyorlar. Satın alma konusuna gelince celil abinin link verdiği site motosikletcim.com Yüksel abiden aldım motorumu (gayet güzel bir esnaf abimiz) :D. için rahat olsun gerçekten kaliteli bi motosiklet ben 350 cc modelini aldım ve gayet memnunum ancak bu kadar iyi olabilirdi :D

Mavi_Anahtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hakan
    elektronik
     daytona dd-250-6c Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Cevaplarınız için teşekkürler. Bugün emre motoru aradım 2014 modellerinin nisan ayı gibi geleceğini söyledi.İnşallah gecikme olmaz . Bekleyeceğim mecbur o zamana kadar da araştırmaya devam ederim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)