Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

REGALLERLERIMIZDE KULLANDIGIMIZ YAKITLAR GOSTERDIGI PERFORMANS VE YORUMLARINIZ.

Ben sahsen aracımda olsun motorumda olsun en kalıtelı yakıt kullanmaya ozen gosterırım cocuklugumdan berı motor ustundeyım ve gercekten yakıt konusunda son bır karara vardım oda son cıkan shell v-power kursunsuz bu yakıt ıclerınden en pahalısı ve gercektende benım ıcın en kalıtelı yakıt daha uzun yol gıtmesıyle bırlıkte motorun sesı ve gercekten gucunu cok etkılıyor arkadaslar belkı ınanmıyacaksınız ama bır dostumla tekırdag donusu motorumun rodajı bıtmesıyle bırlıkte bıraz zorlamak ıstedım ve ıbrede 140 olmasına ragmen 135 rahatca cıktım belkı aranızda yapan cok kısı vardır ve her neyse anlatmak ıstedıgm tek bır fırmayla calısın motorunuza kalıtelı yakıt koyun bu motorun omrunu uzatmakla bırlıkte yaptıgınız seyhatlerde farkına vararak sızınde keyfınıze keyıf katacaktır

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    güzel kardeşim motor var motorcuk var üzerindeki metalin karışım ve oluşum olayı var ayrıca motor bloğunun yapım ve karışım olayları ,basınç ve dayanma kapasiteleri var sen boşver onu bunu gel kitabına göre davran 95 oktandan şaşma motorunuda ömründen önce bitirme o gördüğün 135 km hız aslında motorunun hızı değil çırpınış sesleridir.......
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    güzel kardeşim motor var motorcuk var üzerindeki metalin karışım ve oluşum olayı var ayrıca motor bloğunun yapım ve karışım olayları ,basınç ve dayanma kapasiteleri var sen boşver onu bunu gel kitabına göre davran 95 oktandan şaşma motorunuda ömründen önce bitirme o gördüğün 135 km hız aslında motorunun hızı değil çırpınış sesleridir.......

ha yaşa YAŞAR komutanım yahu bu bebeler araba kullanıyor galiba shell v- powermiş

uçak benzini kullanın daha iyi hız performans süper 200 bile basarsınız hatta birer kanat takın...

belki uçarsınız...

güldürmeyin HANDO'YU... :D :D
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2

Re: REGALLERLERIMIZDE KULLANDIGIMIZ YAKITLAR GOSTERDIGI PERFORMANS VE YORUMLARINIZ.

Alıntı sancezz Nickli Üyeden Alıntı
    Ben sahsen aracımda olsun motorumda olsun en kalıtelı yakıt kullanmaya ozen gosterırım cocuklugumdan berı motor ustundeyım ve gercekten yakıt konusunda son bır karara vardım oda son cıkan shell v-power kursunsuz bu yakıt ıclerınden en pahalısı ve gercektende benım ıcın en kalıtelı yakıt daha uzun yol gıtmesıyle bırlıkte motorun sesı ve gercekten gucunu cok etkılıyor arkadaslar belkı ınanmıyacaksınız ama bır dostumla tekırdag donusu motorumun rodajı bıtmesıyle bırlıkte bıraz zorlamak ıstedım ve ıbrede 140 olmasına ragmen 135 rahatca cıktım belkı aranızda yapan cok kısı vardır ve her neyse anlatmak ıstedıgm tek bır fırmayla calısın motorunuza kalıtelı yakıt koyun bu motorun omrunu uzatmakla bırlıkte yaptıgınız seyhatlerde farkına vararak sızınde keyfınıze keyıf katacaktır

para var huzur var :P :evil: :D :mrgreen: :mrgreen:
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)