Arkadaşlar bi motor almak istiyorum özellikle regal raptor almak istediğim için buraya katıldım bana tavsiye edeceğiniz motorlar için şimdiden teşekkür ederim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
kuba strike 150
bursa
B Rh (+)Arkadaşlar bi motor almak istiyorum özellikle regal raptor almak istediğim için buraya katıldım bana tavsiye edeceğiniz motorlar için şimdiden teşekkür ederim.
kuba strike 150
bursa
B Rh (+)RR ailesi uyuyo galiba peki daytonamı spyder mı?
Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)spyder kullanmadım. zaten kullanabilirmiyim onuda bilmiyorum:mrgreen: bende 2012 model sıfır daytona var. sürüşü oturaklılığı görüntüsü çok güzel. tavsiye ederim. Ama bence sen bi satıcıya git her ikisininde üstüne otur. Hangisi içine sinerse onu al. Sonuçta daytonacılar daytona, spydercılar spyder diyecektir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Halil :D
Bugün pazar herkes dışarıda
Sen hangi modellere bakıyorsun Daytona ve spyder motor ve yürürleri aynı makinadır kasaları farklıdır her kişi kendi tarzına göre seçer buna sen karar vericen en doğru seçim arkadaşların dediği gibi bir bayiye gidip modelleri inceleyip üzerine oturup bakman lazım o zaman kesin kararı verirsin![]()
kuba strike 150
bursa
B Rh (+)evet doğru söylüosunuz arkadaşlar ben biraz spydır cıyım galiba ama daha önce daha kücük bişeyle başlayayım diyorum mondial mr150 vulture nasıldır? bilgi sahibi olan varmı.
kuba strike 150
bursa
B Rh (+)O zaman spyder dan başlıcaz galibaen çok korktuğum sey servis te sıkıntı çıkıomu acaba?
kuba strike 150
bursa
B Rh (+)ok çok sağolun...
RegaL Raptor DD250 E BEYAZ
BURSA
A Rh (+)Bende de daytona 250 E beyaz profilde görüceksin ve fotolarıda mevcut memnun um
Ama.? Servis konusunda bursada set grup adliye yol üzerindeki servis ben hiç memnun kalmadım 1000 bakımında
Beraber istanbula gideriz yakın zaten250 km dediğin ne ya ben daytonam ile anyalyadan kütahyaya kadar geldim
İyi düşün kararını ver istersende bi gün buluşup motoruda görürsün gezinîriz yardımcı oluruz ama karar senin tabiki şunu unutma
İçine sineni yap ve uygula
- NiceSmile...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)