| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD 250E-9
istanbul Avrupa
A Rh (+)sabırsızlıkla bitmesini bekliyorum yanlız adam diyo ki bi yıl binersin falan beni korkuttu baya her bi yılda bir 1200 baya iyi paraymış![]()
Regal Raptor DD 250E-9
istanbul Avrupa
A Rh (+)aynen mantıken böyle olmalı çıksın burdan motor bidaha sokmam tövbe ali ustamıydı çok metedilen kişi
Something In The Way ..
Regal Raptor DD 250E-9
istanbul Avrupa
A Rh (+)şimdi bu hususta 3 sorum bi cevabım var siz dahil olmak üzere genelde regal ailesi bu ali ustaya mı gider ?
Yeri nerde ?
En Önemlisi gerçekten ilgileniyorlarmı
savunmamı yapıyorum ehliyetim olmadığı için riske etmedim şimdi bide yolda çevirseler 1000 lirada öyle gidicek dedim aynı hesaba geldi![]()
Something In The Way ..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ali ustanın linki yukarıda var demirtaş motosiklet refarans olduğum tek ustadır RR türkiyeye geldiği günden beri RR' un ustalığını yapıyor özellikle senin kasaları gözü kapalı tamir eder işi garantilidir hele benim ismimi verirsen çay bile ısmarlar :mrgreen:
Ehliyet konusunda ehliyeti olan bir arkadaş uygun zamanda sana yardımcı olur
Regal Raptor DD 250E-9
istanbul Avrupa
A Rh (+)çok konuştum gece gece farkındayım ama bi soru daha benim radyatör fanlarının ikiside yoktu aldırdım bitanesi geldi fakat her parçası ayrı yok yuvarlak içine pervane oturmuyor en önemliside fanın arkadaki parlak zımbırtısı yok neymiş eski model oldugu için ellerinde kalmamış onu ayrı yetten satıyorlarmı acaba yoksa bana başka bi makinanın fanını mı verdi bunlar
Something In The Way ..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)