Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Aea

Atıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atıl
    Öğrenci(Üniversite)
     YOK
     İzmir-Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Aea

Selamlar abilerim, kardeşlerim. Geçenlerde altın elbiseli adam a regal raptor denemesi için bir mesaj atmıştım. Evet o programlarında söylediği gibi(herkese cevap vermeye çalışıyorum) cevap verdi saolsun! ama çok başka bir cevap verdi. Yorum sizlerin

Ben : abi beni yanlış anlama ama senin bu çinlilere bakışın nolcak ya? eyw herkes ister japon alsın, italyan alsın ama bizim gibi öğrenci adamlar yada durumu iyi olmayanlar için çin en iyi çözüm. çin den kastım mondial vs değil. Regal Raptor. Bu motorla binlerce km yol yapan insanlar var, kaldı ki bence regal raptor türkiye deki çinliler içerisinde en iyisi denebilecek düzeyde. senden ricam lütfen "tüm önyargılarını" bir kenara bırakıp bir denemen. özellikle 2011 ve sonrasını.
    4 hours ago

AEA : İtalyan alsın diyen kim? Yolda kalırsın.

Benim sorduğum yada sözünü ettiğim şeylerle alakasız, bir noktaya kendini kilitlemiş ve cevap vermiş. saolsun!

(bu arada belirtmek isterim ki, AEA yı severek takip eden biriyDİM)

serhatsezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serhat Sezer
    Endüstri Mühendisi
     Spyder
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    RR ler ile binlerde kilometre yapmış birsürü motorcu var bu forumda. Salla altın elbiseli dallamayı. Biz sürüp tecrübe ettik, aed nın fikrini bir önemi yok.
    34 EL 8118

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,631
    Beğenilmiş
    7,107
    Bende bir zamanlar beğenirdim ön yargılı ve sponsorlarını kollayan proğramlarından sonra takip etmiyorum

Atıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atıl
    Öğrenci(Üniversite)
     YOK
     İzmir-Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ilk başta çok güzel bir çıkış yaşadı, aynı ivme olmasa da hala iyi gidiyor ama bu şekilde ön yargılı-küçümser ve benim yaşadığım gibi sorulara alakasız cevaplar verirse yakın zamanda yalakalarından başka bir seveni kalmayacak. :evil:

bu arada italyanla yolda kalırsın demişte ben daha hiç duymadım ducatiyle yolda kalan

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bende yeni yeni takip etmeye başladım, uslübunu komik buluyorum, arada faydalı şeyler söylüyor. Ama ara ara sapıtıyor, saçma sapan şeylerde söylüyor anlam veremiyorum Komik olmasa takip etmeyeceğim bir adam galiba :?

Ama geçenlerde şu youtube' taki canlı yayın olayında kurye programı yaptı orda da çok mütevazıydı o sırada adama helal olsun dedim. Belli ki o işe ciddi mesai ayırıyor. Programa çıkan kuryeleri temsil eden arkadaşa belli ki çok yardımcı olmuş, adam teşekkür ede ede biremedi önceki destekleri için. İşte günü gününü tutmuyor demek ki :mrgreen:

Benim hoşuma giden yanı bu işe uzun süredir gönül vermiş, çevresindeki insanların yapamazsın edemezsin demelerine karşı durmuş sevdiği işe yönelmiş, bu tarafını taktir ediyorum ama işte o diğer tarafıda çoğu zaman yoruyor beni.

Serhat' ın dediği gibi regali biz test ettik, gayet memnun kaldık, başka onaycıya ihtiyacımız yok diye düşünmeliyiz bencede
    Konu Emre tarafından (03.March.2014 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ya ona altın yerine bir kıyafet giydiririm motorcu piyasasından kamyonculara terfi eder dansöz kıyafetli adam olur DKA .....KAFALI JAPON ASKERİ ....

Opie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tarık akar
    Emniyet Mensubu
     Regal Raptor Daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı REALİST Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya ona altın yerine bir kıyafet giydiririm motorcu piyasasından kamyonculara terfi eder dansöz kıyafetli adam olur DKA .....KAFALI JAPON ASKERİ ....
    DKA çok mantıklı bu tavırlarıyla hakediyor
    " a man who never does a mistake is the man who never does anything "
    RR-ANKARA
    GARAGE MEMBER

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abiler o kadar sert yüklenmeseydik yaa, sonuç itibariyle motor camiası için çabalayan nadir insanlardan galiba :? Her insanın saçma bir tarafı olur biz ona denk geldik galiba :mrgreen:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)