serdar seninde dediğin gibi benim lastikler tubeless ve içim çok rahat, hatta şuan ön lastiğimde vida girmiş henüz çıkarmadım. şambrel olmuş olsaydı çokktan patlamıştı ve sürükliye sürükliye tamircinin yolunu tutmuştum.![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Serdar bildiğim kadarıyla tubeless lastiklerin yanaklarında iç lastik olmadan dik durabilsin diye ekstra destekler var. Ayrıca hava kaçırmaması için de mutlaka ekstra bir tertibat vardır. Mevcut dış lastiklerin o işi görmeyecektir.
Eski lastikleri şambriyelle kullanman durumunda bir değişiklik yapmış olmuyorsun zaten. Tubeless'in mantığı şambriyelsiz olmasıdır zaten.
Dolayısıyla bir çift tubeless lastik alman gerekecek gibi görünüyor. :|
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Tatminkar cevaplar için teşekkurler arkadaşlar,
Erkanın motorda tubeless lastik takılmış olduğuna göre mevcut dragstar orj jantın yanakları tubeless lastik için uygun diye anlıyorum,Doğrumudur?
Erkan,bir ara lastiklerin marka,model ve ebatlarını iletirmisin sana zahmet..
sattım
istanbul
A Rh (-)serdar lastik ebatlarını yazdım birerde link koydum.
Arabaya 4 lastik aldık 500 TL verdik motora 2 lastik 1000 TL oha diyorum
ön : Pirelli MT66 Route 130/90-16 67H
http://www.motolastik.com/pirelli-mt...6-67h-pmu26193
arka : Pirelli MT66 Route 170/80-15 77H
http://www.motolastik.com/pirelli-mt...5-77h-pmu26197
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)Yaa arkadaşlar şimdi çok merak ettim acaba bizim motorlarda dubleks lastik mi var yoksa şamyelli mi ?
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Evet onu araştırdım şimdi,Pirelli sayfasında gözükmeyen ve Türkiye'de satılmayan bir model Ben route 66 serisinin sadece tube type olduğunu bilyordum ki Dragstar için normalde uygun değil..Tubeless olanı yurtdışında varmış.Erkanın jantlarda konu başlığındaki linkte bulunan çalışma yapılmış muhtemelen.Şanslısın Erkan.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)