Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

kemal yücetürk
    Diş Hekimi
     Regal Raptor Bobber
     afyonkarahisar
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Hiç aklıma yatmadı....?

Arkadaşlar motorun sol tarafında dayama ayagı ve çevresi 1-2 haftadır yağ oluyor.hatta yere bile 1-2 damla damlıyor.Motoru servise götürdüm.Serviste zincirin bağlı olduğu dişlinin kendikendini ve zinciri yağladığını söylediler.Benim pek aklıma yatmadı.Regalde böyle bir sistem varmı?..Başka bir usta ise zinciri döndüren dişlinin göbeginde bir keçe oldugunu ve bu keçenin kaçırıyor olabileceğini söyledi.Başına böyle birşey gelen varmı?Ne yapmalıyım...Yardım lutfen..saygılar

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    güzel kardeşim o sana kendi kendine yağlıyor diyen servis ve ustası halt yemiş regallerde öyle bişey yok daha tatmin olman için o taraftaki kapağı sök göreceksin göbekten gelen mil üstüne dişli ve üzerinde yürüyen zincirler başka bir numara yok ama 2 nci ustanın dediği doğrudur hatta motor bu başka taraftan atıp obölgeye toplanıyo olabilir
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    harbiden ii sallamışlar yanii.. kendi kendine yağlama işini... şanzıman milinin keçesi olma ihtimali yüksek gözüküyo.. ama başka bi yerden contadan felan kaçakda olabilir.. motoru ayaklıkta bırakınca yağ o tarafa doğru birikip toplanabilir...yaşar baba da değinmiş zaten bu konuya...
    bi bezle iyice kurulayıp kendinde kontrol edebilirsin....
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Niye küçümsüyonuz motorumuzu yapar bunlar yağlamayı hatta yağı bile kendi üretiyo içerde

şaka maka banada oldu sorun aynıolmaya bilir tabi Aliustaya gittim bakımdanda yeni çıkmıştım deriyaj telinin içine sıktığı yagın sıcaktan aktıgını ve baglantı kollarının olusturdugu yoldan motorun alt tarafına geldigini korkulacak bişi olmadığını söyledi hakkatende bir gün sonra bidaha yapmadı dikkat ediyorum bakımdan sonra hava çok sıcak oldugunda telin dibinden yağgeldiğini görüyorum test etmekte fayda var
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Benim geçtiğimiz haftalarda başıma gelen olayın aynısı gibi geliyor kulağa. İkinci ustanın bahsettiği sıkıntı büyük ihtimalle başına gelmiştir. Oradaki parça değişiyo, iş bitiyo. İnşallah böyle tanımlanmış bişeydir de rahatça halledersin! Zaten kapak açıldığında o keçeden sızan yağ yol yapmış oluyo, direk belli oluyo!
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

kemal yücetürk
    Diş Hekimi
     Regal Raptor Bobber
     afyonkarahisar
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

tşk

teşekkürler .göstereyim bir keçeyi.inşallah oradandır.ama bu iş yag degişiminden sonra başladı.alakası var mı acaba

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Valla komik gelecek ama bende de yağ değişiminden sonra başlamıştı!
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı moonchild Nickli Üyeden Alıntı
    Valla komik gelecek ama bende de yağ değişiminden sonra başlamıştı!
    Fazla yağ komuş da basınç patlatmış olmasın. Benim yağı değiştirdiklerinde kontrol ettim. Fazlaydı ve hortumla geri çekmek zorunda kaldım.

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Re: Hiç aklıma yatmadı....?

Alıntı toothbrush Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar motorun sol tarafında dayama ayagı ve çevresi 1-2 haftadır yağ oluyor.hatta yere bile 1-2 damla damlıyor.Motoru servise götürdüm.Serviste zincirin bağlı olduğu dişlinin kendikendini ve zinciri yağladığını söylediler.Benim pek aklıma yatmadı.Regalde böyle bir sistem varmı?..Başka bir usta ise zinciri döndüren dişlinin göbeginde bir keçe oldugunu ve bu keçenin kaçırıyor olabileceğini söyledi.Başına böyle birşey gelen varmı?Ne yapmalıyım...Yardım lutfen..saygılar
    ustanın dediği gibi zinciri çeviren dişli keçelerinden olabilir ve contadan kaçırıp o tarafa akabilir benim başıma geldi... yağı fazla koyduysalar basınç fazla olacağından keçeyi yada contayı yemiş olabilir bir göster sen

HANDO fikir söyledi...
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)