Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    paramedik112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fevzi ÜNSAL
    Paramedik
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

izmirden selamlar

İzmirden herkese selamlar;
    ismim fevzi, izmir 112 de paramedik olarak görev yapıyorum. 6 yıldır evliyim ve 6 yıl sonra zorla eşimi ikna edebildim ve motor almaya karar verdim. evlenmeden öncesi kullanıyordum ehliyet koruyucu ekipmanlarda sıkıntı yok, bilinçli bir sürücüyüm. daha öncesinde chopper kullanmamıştım, eşimin tek şartı chopper olursa alalım olduğu için sonradan bu tarz bir motora yöneldim. spyder modeli çok hoşuma gitti ve bulduğum takdirde hemen almaya niyetim var. fakat sorun şu ki nerden alacağımı bilmiyorum, sıfır yada ikinci el.. forumda izmirde satan arkadaşlar varsa değerlendirebilirim de..
    neyse uzun zamandır forumu baya inceledim ama yeni kayıt oldum, umarım güzel dostluklar edinir, bol bol vakit geçiririm..
    saygılar...

Opie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tarık akar
    Emniyet Mensubu
     Regal Raptor Daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Abi hoşgeldin aramıza tecrübeli arkadaşlar en kısa zamanda sorularını cevaplayacaklar ve yardımcı olacaklardır , inş. en kısa sürede gönlündekine kavuşursun
    " a man who never does a mistake is the man who never does anything "
    RR-ANKARA
    GARAGE MEMBER

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Merhaba fevzi aramıza hoş geldin :D
    Motor virüsü insana bir kere bulaştımı bir daha çıkmıyor 6 sene sonrada olsa eşini ikna etmen güzel olmuş
    İzmir bölgesinden forumda ikinciel 350cc spyder hatırladığım kadarıyla yok istanbul ekipten wolki (volkan) nickli arkadaş satıyordu sıfır bakmak istersen bayi listesinde 3 tane bayi buldum alta yapıştırıyorum işallah kısa sürede gönlündeki spyder'e kavuşursun
    KARŞIYAKA MOTOSİKLET - SATIŞ / TEKNİK SERVİS
    SERKAN KİRTİL - 1675 SOKAK NO:167/A-B KARŞIYAKA/İZMİR 232.372 98 22 - 533.346 97 70 - serkanracing@hotmail.com - www.karsiyakamotosiklet.com.tr

EVREN MOTOR - YEDEK PARÇA
    HÜSEYİN GÜLŞEN - 1301 SOKAK NO:22 BASMANE / İZMİR 232.484 94 88 - 533.561 76 22

TEKNİK MOTOR - YEDEK PARÇA
    LOKMAN DAŞ - 4021 SOKAK NO:7/4 KARABAĞLAR / İZMİR 232.264 65 06 - 532.668 28 24 - http://www.teknikmotorizmir.com/

cihan54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cihan Çiçek
    Ar-ge Mühendisi
     Honda VFR 1200f
     Sakarya
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    7
    Hoşgeldin.. Daha geçtiğimiz haftalarda İzmirden bi arkadaşımız 350 spyder'ını bağıra çağıra kelepir fiyata verdi. Kısmet değilmiş.. :|
    "CaRPe DieM"

murat karagoz
    denetci
     regal raptor dd250-e9b
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Fevzi Bey merhabalar,
    Öncelikle hayırlı olsun şimdiden, Bende izmirliyim ve yakın zamanda sıfır Clasic 250 aldım.
    izmirde Alaybeyde Karşıyaka motorsiklet var ve kuşadasında motorport var bize en yakın.
    Ben motorport'dan aldım arkadaşlar gayet ilgili ve düzgün insanlar.
    Motosikletin bütün ayar ve bakımlarını yaptıktan ve sana kontrol ettirdikten sonra teslim ediyorlar ayrıca orjinal 300 km de değişmesi gereken fabrika yağını kaliteli motil ile değiştirerek motoru teslim ediyorlar. İlk bakıma 1000 km de gidiyorsun.
    Ben motorport'u tavsiye ederim, hayırlısı olsun.

paramedik112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fevzi ÜNSAL
    Paramedik
     YOK
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşbulduk arkadaşlar;
    Alaybeydeki ksk motora gittim konuyla hiç alakaları yok desem yeridir, çok ufak bir dükkan ve tamir için kullanıyolar, satış derseniz pek alakalı değiller ama diğerlerinede bakacağım bakalım. keşke o 350 spyder ı satan arkadaşa denk geleydim çok iyi olacakmış ama kısmet işte...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)