Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

mrtckrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat cankurt
    subay
     250 E 10
     Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    2

akü bölmesindeki hortum

Arkadaşlar merhaba, bugün izinli olmamın da sayesinde ne zamandır rüyalarıma giren motorumu kış uykusundan uyandırdım. Aslında bizim buralarda havalar hala serin ama bu hasrete daha fazla katlanamadım.....

neyse geyiği kısa keseyim
    aküyü kış başında söküp eve kaldırmıştım bir gece şarj edip bugün motora bağladım ve aslanımı kış uykusundan uyandırdım. Ama aküyü takarken gözüme bi hortum (serum gibi bişey) takıldı iki ucu da boşta duran bu zımbırtıyı motordan attım acaba bu ne işe yarıyor ve geri yerine takmalımıyım? eğer öyle ise bunun yerini bana tarif edermisiniz? çünkü hiç dikkat etmeden söktüm

herkese saygılar....

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı mrtckrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba, bugün izinli olmamın da sayesinde ne zamandır rüyalarıma giren motorumu kış uykusundan uyandırdım. Aslında bizim buralarda havalar hala serin ama bu hasrete daha fazla katlanamadım.....

neyse geyiği kısa keseyim
    aküyü kış başında söküp eve kaldırmıştım bir gece şarj edip bugün motora bağladım ve aslanımı kış uykusundan uyandırdım. Ama aküyü takarken gözüme bi hortum (serum gibi bişey) takıldı iki ucu da boşta duran bu zımbırtıyı motordan attım acaba bu ne işe yarıyor ve geri yerine takmalımıyım? eğer öyle ise bunun yerini bana tarif edermisiniz? çünkü hiç dikkat etmeden söktüm

herkese saygılar....
    Akünün üzerine takılan tahliye hortumu var o olabilir
    akü kaynama yaptığında asitli suyu dışarı atar bu hortum aracılığı ile aşağı verir o asitli su boyaya gelirse boyayı bozar

serkangungor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serkan Güngör
    Öğrenci
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Akünüzü sökerken farkında olmadan akü tahliye hortumunu da sökmüşsünüz, normal şartlar altında hortumun bir ucu aküye bağlı diğer ucu ise boşta kalır, akü şarj halinde iken kaynamaya başlayan akü sıvısının buharını tahliye etmek amacıyla kullanılan hortumdur, hortumun ucu motosikletin boyasına uzak bir yere sarkıtılmalıdır aksi halde buharlaşan asit motorun boyasına zarar verecektir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)