Merhaba arkadaşlar. Siteye bugün kayıt oldum. Cuma günü Regal raptor dd 150 e 2f için ödememi yaptım. Yarın motoru teslim alıyorum. Motorum 0 olucak 2012 model.
Sormak istediğim şeyler. Motorun özelliklerini okuyabiliceğim bir kullanma kılavuzu varmıdır ? Daha önce vitesli motorum olmadı. Kullanmışlığım var ama tecrübem yok. Ne nerdedir hangi tuş ne işe yarar bilmem. Bunları gösteren bi kılavuz varsa çok işime yarar.
Motor 0 olucak bu yüzden ilk kilometrelerde nasıl kullanmam gerekir? devirlimi kullanırsam iyi olur yoksa düşük devirdemi ?
Bazıları motorun ilk 10.000 km de açılması için yüksek devir yapmak gerektiğini söyler. Daha sonradan motor daha hızlı kaçar gaza bastınmı gider derler. Bu doğrumudur bilmiyorum. Ne düşünüyorsunuz ?
Motora normal alarmmi yoksa alarmli disk kilidimi almak daha mantıklı olur ?
Motorumun rengini değiştirmek istersem bana kaça mal olur tahmini bir motoru boyatmanın fiyatı nedir ?
Regal raptorlarda fabrika çıkışlı hata olduğunu duymuştum. bir borumu birşeyi değiştirmek gerekiyormuş . Böyle birşey var mı ? varsa bile 2012 modellerdede olur mu ?
Aklıma gelmeyen ama sizin söylemek istediğiniz şeylerde varsa duymak isterim. Teşekkürler![]()

DD 150-E
Antalya
0 Rh (+)