evet devam araya kino baba girdi resim yükleme kitlendi devammmmmm
sinır nöbetcisi

evet arkadaşlar bizde baya abarttık işi şimdi rızam susadı ve hudut ihlali yapıp ortak bölgeden frişoplardan su almıya kalkıyo ve istiyo adamlar suya 50 sent diyo bizim kavuklu bozuluyo ne senti kardeşim 50 kuruştan fazla çalışmaz deyince bizim rızanın heybetinden tırsıp herhalde hepsine 509 krş.vermiştir bi torba suyla geliyo ha birde orda gümrükçü ayağına takılmazmı valla anlıyacağınız bayağı durumlar karıştı kimi yabancı diyo kimi turist kimi dışardan geliyo diyo ahanda ispatları

hayda bu arada bizim delizabit yine sapıttı ben gidiyom yunana şunlara bi ayar veriyim demezmi töbe töbe (( ah kinobaba ah senin şu cezeryeler başımızı yakacak yaw gidiyor oğlan elden

evet bu arada aslam yengem sayesinde rızayı kurtardıkmı ne yengemiz hemen rızaya sahip çıktı

baktıkki uluslar arası sıkandal çıkacak (yani sınırında içine ettik ) hemen raptor riaders leri toplayıp dönelim dedik ve hutuddan dönüş

sonra dedikki tarihi meriç taş köprüsünü göremedik bari hemen bi ayağına yakın bi çay bahçesinde oturup biraz dinlenelim yiyelim içelim dedik

biz bu arada dinlenirken anam benim tlf.çalmazmı açtım efendim dedim ahanda inci hocam demezmi komutanım bende geldim edirneye nerdesiniz demezmi yaw ben şakamı ediyo falan derken şoka girdim doğrumu yalanmı diye milletede yaw inci hoca tayıyla edirneye gelmiş bizi soruyo deyince herkes ufak bi şok sonra herkezde bir şaşkın sevinc inci hocanın tayıyla ve cesaretiyle ilk uzun yolu başarması herkesi sevindirdi hemen kowboy hando ben hocamı selimiye caminin önünden alayım geleyim dedi ve işte inci hoca...

EDİRNE MERİÇ (tarihi taş köprü)

MERİÇ NEHRİ

MERİÇ (TAŞ)KÖPRÜ BAKIM ONARIM FALİYETLERİ