Kornam bazen çalıyor bazen çalmıyor en kritik yerde kullanmam gerekirken çalmaması insanı çıldırtıyor.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)Kornam bazen çalıyor bazen çalmıyor en kritik yerde kullanmam gerekirken çalmaması insanı çıldırtıyor.
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Sen en iyisi motoru aldığın yere git at kafalarına :P :P :PHONEY Nickli Üyeden Alıntı
Şaka şaka ya kabloda yada düğmede sorun vardır muhtemelen çabucak hallederler depoyuda gösterirsin dert bile etmene gerek yok bunları allah çözümü olmayan dert vermesin![]()
![]()
![]()
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)yaw honey kardes amma şanssızmışsın sende yaw butun aksilikler seni buluoobi kurban falan kes bence:D
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
RR250D/2007
İstanbul
B Rh (+)Honey vallahi senle motorları aynı zamanda aldık ve sorunlar da aynı kardeşim. Bende de olmuştu arada tokatlıyordum kornayı
Şase yapmıyordur diye iyice sıktım vidalarını hatta folyo filan denedim iletkenlik yapsın diye. sonra götürdüm servise araba kornası taktılar çünkü düğmeler filan sağlammış korna bozukmuş. ve garantiden değiştirmiyorlar haberin olsun. normal orjinal korna 10ytl. araba kornası 15 ytl![]()
34 UY 5765
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)burhan usta sağolsun havalı korna takarak problemimi giderdi![]()
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Depo işinide halledebildinizmi kardeşim
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
VARADERO
İstanbul
B Rh (+)dostum onuda burhan sağolsun halletti kendi stoklarından depoyu garantiden değiştirdi. yalnız ben çok kıl bir kişi olduğum içinyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
depo 1-2 ay sonra tekrar değişecek çünkü 2006 modellerde dady yazıyor 2007 lerde yellowrock yazıyor
bendeki regal 2007 sarıkayalar ile konuştuk şu an ellerinde yokmuş onun için beklemek zorundayım
mehmet abi ve burhan sağolsun işçilik almayız dediler ama 2.depo değişiminde işçilik ücretini zorla vericem çünkü benim takıntımdan dolayı değişim yapılacak
geçekten biraz takıntılı biriyim![]()
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Sorunun hallolmuş ya güle güle kullan
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)sen kendini takıntılı zannediyosan o zaman ben bakırköylüyüm beyaww öyle derme çatma şey olmaz kardeşim orjinal neyse o valla ben 2006 depoyu bile istemez motorun yenisini isterdimm :P :P :P :PHONEY Nickli Üyeden Alıntı
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)kornaların içinde ton ayarı yapılan küçük bir vida var oda gevşemiş olabilir BAL kardeşim...
HANDO söyledi BAL'A...![]()
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)