Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Renk seçimi

Alıntı sssbul Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    REnk değişim yapanlarda arkadaşlarım bu arada yardımcı da olurum düşünürsen, işçilik 1.sınıf
    mesela bir foto varmı? renk parlak mı mat mı vb..? birde spyder için ne kadar ücret olur? bi fikir edinmiş olalım.

Bülent Demirgan
    serbest
     Daytona 250cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bu arkadaşlar araç renk değişimi yapıyor zaten, İstediğin hatta istemediğin bütün renkler var site adını yazayım bi incele fiyat konusunda çok bişey tutmaz diye tahmin ediyorum.
    folioplus diye aratırsan google da çıkar zaten oradan bak bi yapılan işlere.

Bu arkadaşlar araç renk değişimi yapıyor zaten, İstediğin hatta istemediğin bütün renkler var site adını yazayım bi incele fiyat konusunda çok bişey tutmaz diye tahmin ediyorum.
    folioplus diye aratırsan google da çıkar zaten oradan bak bi yapılan işlere.
    harika gözüküyorlar parlak renklerde var ama uygulama için fiyat almak lazım ne kadara mal oluyor diye?

Bülent Demirgan
    serbest
     Daytona 250cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arayıp sorayım senin için ?

Bülent Demirgan
    serbest
     Daytona 250cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Aradım, şçyle bi sıkıntı var sen clio kırmızısı demiştin onu sordum (aliminyum kırmızı diye geçiyomuş) malzeme biraz pahalı ve belli bi r m2 nin altında alamıyolarmış en az 2 metre alabilirim dedi oda 3,2 m2 yapıyo m2 si 27 euro imiş + 100 tl işçilik dedi. karar senin. kaplamanın güzelliği eski rengi kaybolmuyo istediğin zaman da sökülebilmesi.

Aradım, şçyle bi sıkıntı var sen clio kırmızısı demiştin onu sordum (aliminyum kırmızı diye geçiyomuş) malzeme biraz pahalı ve belli bi r m2 nin altında alamıyolarmış en az 2 metre alabilirim dedi oda 3,2 m2 yapıyo m2 si 27 euro imiş + 100 tl işçilik dedi. karar senin. kaplamanın güzelliği eski rengi kaybolmuyo istediğin zaman da sökülebilmesi.
    350 tl gibi bir rakam ediyor.folyo pahalıymış yaw [smilie=greencolorz: bir kaç yerden boya, sertleştirici ve vernik fiyatı bekliyorum akrilik boya clio kırmızısı biraz alangirli bi boyaymış bakalım o zaman belli olur hangisi daha avantajlı olur aslında kaplama daha avantajlı ruhsat vb.. masrafı yok. şu fiyatlar bi gelsinde bakalım. teşekkür ederim

Bülent Demirgan
    serbest
     Daytona 250cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı emcho Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    350 tl gibi bir rakam ediyor.folyo pahalıymış yaw [smilie=greencolorz: bir kaç yerden boya, sertleştirici ve vernik fiyatı bekliyorum akrilik boya clio kırmızısı biraz alangirli bi boyaymış bakalım o zaman belli olur hangisi daha avantajlı olur aslında kaplama daha avantajlı ruhsat vb.. masrafı yok. şu fiyatlar bi gelsinde bakalım. teşekkür ederim
    Esasında gidip elinde ki renkler bakmak lazım , elinde olan malzeme daha uygun olur gibi. yerleri gül 86 sitesi ostim de , musaitsen bi arayıp konuş alm. olmaya folyolar m2 si 10 euroymuş, düz parlak kırmızı mesela. bakmakta hatta yerinde bakmakta fayda var.

SERDAR KAYACIK
    EKLEKTRONİK
     XVS-650 DRAGSTAR
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    İnceledim siteyi,çok profosyonel işler yapmış gözüküyorlar ve çok değişik farklı renkler var.Bence fiyatlar boyaya zarar vermemesi,zahmetsiz ve çabuk teslim edilebilmesi ile beraber oldukça uygun motor için.Focus ve 500l renkleri ile parlak kırmızı ve aliminyum kırmızı BMW reklerine hasta oldum.Anladığım kadarı ile normal renkler 200 tl ye her şey dahil özel olanlarda 300 tl civarına mal olmakta.Hiçbir boya,astarı,cilası ,zımparası v.s bu fiyata olmaz sanırım.Ben arabanın birkaç parçasına fiyat aldım tek parçayı 300 tl ye boyuyorlar.

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Bence fiyatlar hakikaten uygun.
    Ben geçen sene niyetlendim böyle bir şeye; çoğu usta motosiklet kaplamaya yanaşmadı. Muhtemelen işçiliği çok zor.
    Yaparım diyenler de bin liralardan falan bahsetti. :?
    Ben de deri kaplattım çare olarak. :mrgreen:

evet mutlaka gidip bakılmalı.uygun bi zamanda randevulaşsak 2-3 kişi fikir açısındanda iyi olur. bende motora bi kaç yere fiyat sormuştum birisi döndü arka çamurluk-depo 100 ön çamurluk 50 tl fiyat aldım.bakalım kaplama gerçekten profesyonel gözüküyor ama çok kararsızım:(:(

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)