Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Öner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Öner İlker
    Mühendis
     YOK
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkürler.
    Uzun zamandır foruma mesaj yazmıyorum ama bu forum bende bağımlılık yaptı. her gün ne konu açıldı kim ne yazdı takip ediyorum Motor bilgim olmadığı için yazılanları okumakla yetiniyorum şimdilik.

pazar günü direksiyon sınavım vardı , geçmişim motor araştırmaya devam ediyorum.150lik bakmaya karar verdim. aslında taksitli olduğu için sıfır bakıyordum ama ankarada fiyatlar 5bine dayandı. motosikletcime sordum 4bin+300tl nakliye parası dediler. 6 veya 9 taksitle almak istiyorum, vadeli olursa +200 300 olur diyorlar. bu şekilde pek de farkı olmuyor ankarayla.

Gezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Doğuş ay
    Diş hekimi
     Honda Shadow 750c
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bence ikinci el 250 lik su soğutmalı bir motoru çok daha ucuza almak varken,sıfır hava soğutmalı bir motor almak pek mantıklı değil,ikinci elde ruhsat plaka gibi harcamalarda da ekstra masraftan kurtuluyorsunuz,zaten 250 liği bile değiştirmek isteyeceksiniz,çünkü zamanla küçük gelecek,sonra bu motorla rodaj süresinde sıkıntı çıkarıyor vidası gevşiyor orası burası düşüyor,uğraşmayı sevenlere hitap eden ufak tefek sorunlar çıkarıyor,ikinci elde bu sorunları halledilmiş oturmuş bir motor alıyorsunuz,bir de aksesuar meselesi var,çantayı alıp takmakla bitmiyor,hem pahalı hem de uğraştıran işler, ilk motorda insanı soğutabilecek şeyler,bence ikinci el bir 250 lik alın
    Ben de sizin gibi düşünüp ikinci el 250 lik te karar kıldım,4 ay sonra shadow aldım yetmiyor yani bir yerden sonra
    Konu Gezgin tarafından (28.May.2014 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.

mploken - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa genc
    serbest
     Regal Raptor DD150E
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Öner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkürler.
    Uzun zamandır foruma mesaj yazmıyorum ama bu forum bende bağımlılık yaptı. her gün ne konu açıldı kim ne yazdı takip ediyorum Motor bilgim olmadığı için yazılanları okumakla yetiniyorum şimdilik.

pazar günü direksiyon sınavım vardı , geçmişim motor araştırmaya devam ediyorum.150lik bakmaya karar verdim. aslında taksitli olduğu için sıfır bakıyordum ama ankarada fiyatlar 5bine dayandı. motosikletcime sordum 4bin+300tl nakliye parası dediler. 6 veya 9 taksitle almak istiyorum, vadeli olursa +200 300 olur diyorlar. bu şekilde pek de farkı olmuyor ankarayla.

artık yazmadığına göre almaktan vaz geçtin yada inemiyorsun motordan

Öner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Öner İlker
    Mühendis
     YOK
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı mploken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    artık yazmadığına göre almaktan vaz geçtin yada inemiyorsun motordan
    yok dostum tam olarak ikisi de değil. özel işlerden dolayı erteledim biraz, forumu ve sahibinden.comdanu takipe devam

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)