Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Ugur Özğan
    Öğrenci
     Regal raptor 250
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Buji Yanması

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 4 ay önce regal raptor su sogutmalı 250lik motorundan aldım. 2. el 800 kmde aldım. Fakat 4 aydır buji yakma problemi geçmedi. antalyada götürmediğim motor tamircisi kalmadı. hepsi karbiratörü temizleyip bujileri değiştirip 50 lira alıyordu. 2 haftada bir yolda kalıyordum bujiler yüzüne. Hele ki antalyadaki regal raptor servisleri berbat ötesi. Problemini çözmüyorlar, bir kaç hafta erteliyorlar sadece. bu yüzden motoru bakımlarınıda başka motorcuda yaptırdım. Bu buji yakma neden olur fikrinizi alabilirmiyim? Bijonları değiştirdim düzelmedi, karbiratörde herşey çok normal.

Geçen gün motor kuma saplandı. Bayağı bir patinaj çekerek zar zor çıkartabildim. Ondan sonrada motor stop etti şimdi çalıştırmaya kalktığımda ise motordan tıkır tıkır sesler geliyor ve çalışmıyor. Artık kazıklanmak istemiyorum beş para etmez insanlardan. Lütfen yardım edin.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,432
    Beğenilmiş
    6,961
    Merhaba Ugur aramıza hoş geldin
    Makinada şansız kötü bir başlangıç yapmışsın buji yakma olayı ustaların yönlendiği gibi karbiratörden kaynaklanabilir fakat ustalar sorunu çözememiş anlaşılan karbiratörde bir sıkıntı varsa bazen karbiratöre yapılan müdahele sonuç vermez yeni karbiratör değişimi gerekebilir ustaların elinde uyan bir karbiratör varsa geçici olarak takıp deneme yapmakta fayda var
    çalışmama olayı için uzaktan birşey söylemek zor ses marş dişlisinden geliyorsa marş dişlisi kaçırıyor olabilir çözüm için iyi bir usta bulmak şart kolay gelsin

Ugur Özğan
    Öğrenci
     Regal raptor 250
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Ugur aramıza hoş geldin
    Makinada şansız kötü bir başlangıç yapmışsın buji yakma olayı ustaların yönlendiği gibi karbiratörden kaynaklanabilir fakat ustalar sorunu çözememiş anlaşılan karbiratörde bir sıkıntı varsa bazen karbiratöre yapılan müdahele sonuç vermez yeni karbiratör değişimi gerekebilir ustaların elinde uyan bir karbiratör varsa geçici olarak takıp deneme yapmakta fayda var
    çalışmama olayı için uzaktan birşey söylemek zor ses marş dişlisinden geliyorsa marş dişlisi kaçırıyor olabilir çözüm için iyi bir usta bulmak şart kolay gelsin
    Teşekkür ederim yanıtlarınız için. öncelikle hoşbulduk. Bu şanssız olaylardan dolayı bir celalle yazdığım için kendimi tanıtamadım kusura bakmayın . Yarın 3 km motoru ittirip tamirciye götüreceğim. Son çare bu oldu artık

kartezyenx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet
    memur
     sattım
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı apocahpto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim yanıtlarınız için. öncelikle hoşbulduk. Bu şanssız olaylardan dolayı bir celalle yazdığım için kendimi tanıtamadım kusura bakmayın . Yarın 3 km motoru ittirip tamirciye götüreceğim. Son çare bu oldu artık
    sana antalyada bi usta ismi vereyim regalci izzetten aldım de selam söyle kürşat usta 0544 574 83 46

Ugur Özğan
    Öğrenci
     Regal raptor 250
     Antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı kartezyenx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana antalyada bi usta ismi vereyim regalci izzetten aldım de selam söyle kürşat usta 0544 574 83 46
    Çok teşekkür ederim. Adam gibi bir usta bulmam lazım. Acaba yeri ne tarafta?

izzet
    memur
     sattım
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı apocahpto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim. Adam gibi bir usta bulmam lazım. Acaba yeri ne tarafta?
    telefon et tarif eder

izzet
    memur
     sattım
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    aradın mı noldu sorunun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)