ayrıca celil abininde belittiği gibi motosikletcim.com yüksel abiden almanı tavsiye ederim ben oradan aldım ödemeni yap faturanı koy cebine gerisini zaten yüksel abi halleder kendisi on numara bi esnaf abimiz sıkıntı çekmezsin :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DAYTONA 350 SİYAH
İSTANBUL
0 Rh (+)ayrıca celil abininde belittiği gibi motosikletcim.com yüksel abiden almanı tavsiye ederim ben oradan aldım ödemeni yap faturanı koy cebine gerisini zaten yüksel abi halleder kendisi on numara bi esnaf abimiz sıkıntı çekmezsin :D
Honda rebel-Mct 250
ESKİŞEHİR
0 Rh (+)Ben hala bir spyder bulamadım.Eskişehirde yok motosiklet kıtlığa girmiş sanki.Şu satılık ilanlarında istanbul izmir gördükçe ekranı camdan atasım geliyor.Sanırım pazartesi gidip bir ss motosiklet alıcam anlaştık.Gönül isterdi bi regal sahibi olmak olmadı[smilie=greencolorz:
XVS-650 DRAGSTAR
İSTANBUL
0 Rh (+)Şuana kadar aldığım motorlar arasında Kocaeli,Antalya ve Yalova'dan alıp getirdiklerim var.Ayrıca Trabzon plakalı bir motor ile Adana plakalı bir arabayıda İstanbul'dan aldım.Hatta geçtiğimiz hafta Ankara'dan bir motora niyetlenip sağolsunlar Cihan Başkan ve Buğra'ya bilgi danıştım ama hem Buğranın telkinleri hem de hafta sonu belden sakatlanınca kaldı şimdilik..
Bende alışkanlık yaptı artık şehir dışı.Motor almak zaten çok heyecan veren bir duygu Şehir dışından alınca daha bi heyecanlı oluyor
Regal ailesi TR nin her yerinde yardımcı olacaktır sana.Bakılır,pazarlığı yapılır,alınır,otobüsün bagajına yüklenir ve senle beraber memleketine gönderilir![]()
Konu UCANLAZ tarafından (28.March.2014 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir.
Honda rebel-Mct 250
ESKİŞEHİR
0 Rh (+)Teşekkür ederim üstadlar.Ankara ve bursa için araştırmadayım hala .Zıplaya zıplaya gelicem denk getirirsem motosikleti kuşkunuz olmasın.SS işinide erteliyorum nasip bu işler bakalım neler olacak.
Regal Raptor Daytona 250
ankara
A Rh (+)" a man who never does a mistake is the man who never does anything "
RR-ANKARA
GARAGE MEMBER
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)