müslüm abi ben seni de 50 yaşındasın sanıyodum :evil: :evil: :mrgreen: :lol:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)müslüm abi ben seni de 50 yaşındasın sanıyodum :evil: :evil: :mrgreen: :lol:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)sefalar getirdiniz HEKİM BEY
HANDO gelişinize... GEL GEL AMAN GELİŞİNE, GÜL GÜL AMAN GÜLÜŞÜNE KURBAN OLAYIM... :D
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)hando 10 numarasınhandojoe Nickli Üyeden Alıntı
![]()
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz toktor bey... sizin gibi deneyimli babaları aramızda görmekten mutluluk duyuyorusss... inşallah bi yerlerlere beraber sürer beraber dalarız...
SSUUUUuuu...!
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)seni tatlı su kurnazı seni iki tüp bir olunca sualtı cennet olur haagresus Nickli Üyeden Alıntı
HANDO kovboylar nerde diyor... :?
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)olmamı... tek tüp bilem yeter.... bi oktopusa bakar... dimi toktor beyy....
SSUUUUuuu...!
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)doktor bey slmlar... bende sizlerle dalmak isterim :D hatta yolunuz kaş a düşerse hemen hbr verin.. agresus cum üzerine afiyet dun aksam gece dalışı vardı acayip keyif aldık dip zamanı 52 dk.derinlik 10m. görülenler 4-5mürekkep balığı, 1 adet ahtapot,2 adet trombon balığı ve dah birsuru uyuyan balıktürü cok guzeldi :D süperdi :D
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
EskişehirMustafa Abi, hoşgeldiniz. İnşallah tanışma fırsatımız da olur..
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Ulee ne diim ben sana uğurum beaa... uleeee nispet yapmasan olmasss di mi???.... biss buralarda yanalım pişelim deniz, dalış hasretliğine düşelim sen kalk oralardan hava yap bisslere... yakışıyomu sana.. ama dur sen dönceksin buralara nası olsa... ben bunların hesabını o zaman soracam...![]()
SSUUUUuuu...!
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hesap soracaklar çoğalıyo Agresusum o bence gelmez bida buralara
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)