eyvallah abi. zaten sizler olmasanızyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
![]()
yalnız abi beni Doğan (+1) yazmışsın . alışkanlık olsa gerek dimi![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)eyvallah abi. zaten sizler olmasanızyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
![]()
yalnız abi beni Doğan (+1) yazmışsın . alışkanlık olsa gerek dimi![]()
foam party
:mrgreen:
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Ben ne bilim kardeşim içimden gelen bises öle yaz dedi belki yolda motora binmek isteyen bi artçı falan denk gelir falan
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+):Dyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
foam party
:mrgreen:
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)yawww kardeşim dolmabahçe çok sıkışık oluyooooo bideeee çaylar çok kazıkkk (3 ytl.ne lanbuuuu) şöyle yayılacak çayırlı ,dağlı ,denizde yakomoz manzaralı bir yer yokmu biraz da yol yapacak mesela yeşilköy sahiliiii sadece fikir dolmabahçede bide otoparkçılarla sorun dallamalar almıyo içeri (aslında ben giriyorum serbes kartım varda sizler için :P :P
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Komtanım orda buluşcaz gidilecek yere beraber karar vercez diye mekan yazmadık sadece buluşma
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)hah şimdi oldu yoksa şimdi oraya kinoylada alıştık gözümüz onu arar (garsonları alıştırdı sütlü çay diye bide sütlü çay gelir melir dellendirmeyin beni kardeşimmmmm... :P :P :P
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Yazdım kotanım senide yengemide
E9
İstanbul
B Rh (+)akşama mesai olmazsa bende motorla gelirim doslara selam![]()
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)BİR TEKLİF
arkadaşlar,sevgili komtanım; :|
Hep bu tarafta buluştuğumuz için karşıdan gelenlere sıkıntı oluyordur diye düşünüyorum .Acaba :? Sirkeci"de buluşsak ,vapurla karşıya geçsek bir cadde bostan yapsak yada sahilde çayır çimene serilsek olmazmı :? .hem şu güzel yaz akşamlarında biraz yol yapmış oluruz hemde değişik yerlere gitmiş, görmüş oluruz ....
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)bence olumlu avrupa yakası 8 de dolmabahçede buluşup sirkeciye gelir arabalıyla geçeriz anadolu yakası arkadaşlar ne der oraya geçeceksek anadolu yakası avrupa yakasına geçmesin derim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)