Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Onursolak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Onur Solak
    Öğrenci
     Spyder 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Stop eden spyder...

Merhabalar Abiler...
    Bu sabah erken kalkıp gündoğumuna karşı spyder'ımı sürme planım vardı fakat kursağımda kaldı... Sabah motor marşı aldı, yola çıktım ama bi gariplik vardı motorda. Gazı geç alıyodu , bastığım anda gitmiyodu ve güçten düşmüş gibiydi... Bu durum devam etti ve gücü o kadar düştü ki kendi kendinesine istop etti. Yedek depoya aldığım zaman ise kendine geldi hemen eskisi gibi gazı alıp gitmeye başladı.Ve enteresan bi şekilde radyatörden sanki su kaynatmış gibi duman çıkıyodu ilk istop ettiğinde. Soru şu... Bu sıkıntıyı ilk defa yaşamıyorum, Spyder 350 yi aldığım günden beri var ve ne tetikliyor bu sorunu bulamadık...neyi kaçırıyor olabilirim? Benzin fulldü, radyatörde su var, bujiler yansa yedek depoda da çalışmaz diye düşünüyorum... Motoru ilk aldığım zaman bu sorun çok daha sık oluyodu , kullandıkça azalıyo gibi düşünmüştüm ama yine yolda bırakıyor. Bu durum cidden çok sevdiğim sürüş zevkini kursağımda bırakıyor, Spyder da benzer sorun yaşamış ya da tavsiyesi olan varsa çok minnettar kalırım... Teşekkürler...

mustafa77yilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa YILMAZ
    Bilgisayar Opr.
     RR/DD150E-2
     Konya / Ereğli
    Beğenmiş
    13
    Beğenilmiş
    16
    Geçmiş olsun.. Umarım bir an evvel sıkıntını giderirsin.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Onur geçmiş olsun can sıkıcı bir durum benzini yedeğe alınca düzelmiş olması ana depoda benzin bitmiş gibi gösteriyor ama depo dolu diyorsun karbiratörde bir sııntı olsa yedek depoya geçincede düzelmemesi lazım depo altındaki benzin filitresine pislik geliyor olabilir bir ara ali ustaya uğra detaylı bir kontrol yapsın
    Radyotörden duman çıkma olayı yerler ıslaksa yağmurda sürdüysen radyatör ıslandıysa durduğunda radyatörden duman çıkar normal ama radyatör ıslanmadıysa fan motorun çaışmamış olabilir çalışıp çalışmadığını kontrol et çalışmıyorsa hemen baktır öyle kullanma kolay gelsin

Opie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tarık akar
    Emniyet Mensubu
     Regal Raptor Daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçmiş olsun hakikaten bu tarz şeyler moral bozuyor , inş. en kısa sürede çözülür sıkıntıların
    " a man who never does a mistake is the man who never does anything "
    RR-ANKARA
    GARAGE MEMBER

Onur Solak
    Öğrenci
     Spyder 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkürler abi, bir saat sonra tekrar çalıştırdım marşı aldı yine çalıştı ama bi kaç kilometre sonra tekrar bi geç gaz almaya başladı direk bıraktım bende yine yolda kalmıyayım diye... Depodan karbüratöre giden benzin kablosunu çıkardım benzin akışı var mı diye, benzin ulaşıyo karbüratöre onda da sıkıntı yok... Sıkıntı yolda giderken oluyo nedense durduğu yerde çalışmasında sıkıntı yok, servise öncelerinde götürdüğümde normal bakımını yapıyo, çalışıyo işte başka sıkıntı göremedik deyip yolladılar... Ya sabır, sınıyolar resmen sabrımızı... Hiç benzer bi durum yaşamış bi yolcu var mıdır civarlarda? Ali usta uzak kalıyo bana onada gidemiyorum... Raptor Riders yolda kalmış yoldaş var yardım

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    jikle açıktır dicem ama yedek depoda yapmazdı o zaman :S :?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Aynı durum 1 keresinde depo altındaki benzin filitresinden kaynaklanmıştı rolantideki benzini yetiştirıyor ama gaz yüklenince yetiştiremiyordu aynı durum olabilir
    Bir ihtimalde karbiratörün içindeki vakum pistonları (ismi tam aklıma gelmedi) yırtılmış olabilir o zamanada yüklenince benzin yetiştiremez
    bunlar dışında benzin deposunun hava alma tahliyesi var tıkalı ise aynı durumu yapar depo kasar benzin akışını keser
    Aklıma gelen tüm olasılıklar bunlar işallah kısa sürede çözersin

Mustafa Hoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa hoca
    öğretmen
     dominar 400
     istanbul
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    15
    onurum geçmiş olsun. iyi bir ustaya göstermekte fayda var yoksa Allah muhafaza içinden çıkılmaz bir hal alabilir.
    Başkalarının aşkıyla başlıyor hayatımız
    yaprakla yağmurun aşkı meselâ
    kim olsa serpilen coşturuyor bizi
    ...
    Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
    belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
    hepimiz,herbirimiz gizli bir isimle adaşız
    yoksa şimdiye kadar hesapların tutması lâzımdı
    hayatımıza kendi adımızla başlardık

Onur Solak
    Öğrenci
     Spyder 350
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Tekrar denedim dayanamadım:mrgreen: Yüksek devirlerde sürdüğüm zaman idare etti beni, 20 km ye yakın gittim geldim ama ne zaman düşük devirlerde sakin sakin süriym demeye başlasam bi boğulma belirtileri gösterdi tekrar. Geç gaz almaya , teklemeye başladı ozamanda bastım yardırarak garaja sürdüm. Bujideki bir sorun sebep olabilirmi acaba? yakıtı yeteri kadar verimli ateşleyemediği için ancak gaza abanınca mı düzgün gidiyor?Yedek depoyla ilgili olduğunu sanmıyorum sorunun çok... Artık bu namus meselesi oldu ben bu sorunu bulacam hakkınızı helal edin abiler...

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Bir şekilde benzinin karbiratörü besleyemediğini düşüyorum şu benzin filitresini devreden çıkarıp yerine bir hortum takıp deneme şansın varsa dene

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)