Merhabalar Abiler...
Bu sabah erken kalkıp gündoğumuna karşı spyder'ımı sürme planım vardı fakat kursağımda kaldı... Sabah motor marşı aldı, yola çıktım ama bi gariplik vardı motorda. Gazı geç alıyodu , bastığım anda gitmiyodu ve güçten düşmüş gibiydi... Bu durum devam etti ve gücü o kadar düştü ki kendi kendinesine istop etti. Yedek depoya aldığım zaman ise kendine geldi hemen eskisi gibi gazı alıp gitmeye başladı.Ve enteresan bi şekilde radyatörden sanki su kaynatmış gibi duman çıkıyodu ilk istop ettiğinde. Soru şu... Bu sıkıntıyı ilk defa yaşamıyorum, Spyder 350 yi aldığım günden beri var ve ne tetikliyor bu sorunu bulamadık...neyi kaçırıyor olabilirim? Benzin fulldü, radyatörde su var, bujiler yansa yedek depoda da çalışmaz diye düşünüyorum... Motoru ilk aldığım zaman bu sorun çok daha sık oluyodu , kullandıkça azalıyo gibi düşünmüştüm ama yine yolda bırakıyor. Bu durum cidden çok sevdiğim sürüş zevkini kursağımda bırakıyor, Spyder da benzer sorun yaşamış ya da tavsiyesi olan varsa çok minnettar kalırım... Teşekkürler...

Spyder 350
İstanbul
0 Rh (+)