Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Atıl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atıl
    Öğrenci(Üniversite)
     YOK
     İzmir-Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Superlight 150

Abilerim, kardeslerim sinavlar yuzunden uzun zamandan beri foruma ugrayamiyordum. Sinavlarin bitmesiyle hem biraz rahatladim hemde sahibinden de gezinirken birtane 2008 model keeway superlight gordum. 16000 de. Normalde hayalimdr spyder var fakat maddi durumlardan dolayi ilk basta daha ucuz modellere yonelmem gerekti. Acaba 2008 modelde balansor var mi? Ve aman sundan dolayi kesin ilgilenme bile diyebileceginiz birseyi var midir?

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    bence regal raptor dd150 al.ben keeway kullanmadım mat rengi hoşuma gidiyodu almak istiyodum ama her ikisini kullanmış tecrübeli insanlar regali öneriyor

Erkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan Tonyalı
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba. Keeway'in 2006 kasasini da yeni mat kasasini da kullandim. Ikisinde de titresim yok gayet rahat. Fakat ben eski kasasini daha cok begendim. Daha saglamdi. Regal Raptor'un 150ligi icin birsey diyeyecegim cunku kullanmadim. Bende 250lik Classic var keewayler yanina bile yaklasamaz diye dusunuyorum.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,684
    Beğenilmiş
    7,112
    Bence çin makinalarda RR dan başka makinaya bulaşma sonra sıkıntı yaşarsın

Atıl
    Öğrenci(Üniversite)
     YOK
     İzmir-Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı MorganBlack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba. Keeway'in 2006 kasasini da yeni mat kasasini da kullandim. Ikisinde de titresim yok gayet rahat. Fakat ben eski kasasini daha cok begendim. Daha saglamdi. Regal Raptor'un 150ligi icin birsey diyeyecegim cunku kullanmadim. Bende 250lik Classic var keewayler yanina bile yaklasamaz diye dusunuyorum.
    benim tek derdim uzun yol yaparken (90 ı geçmem) bi taraflarım uyuşmasın. En son kanuni seyhan 125 kullandım. amaaaaan yani. İnternette gezerken bi yerde yok böyle titreşim demişler SP150 için ondan dolayı aklıma takıldı

mustafa77yilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa YILMAZ
    Bilgisayar Opr.
     RR/DD150E-2
     Konya / Ereğli
    Beğenmiş
    13
    Beğenilmiş
    16
    Rr 150e-2 düşünüyorsan, kafanda hiçbir soru işareti kalmasın. Gerçekten çok güzel bir motor. Seri, yakıt cimrisi, kullanımı çok rahat. Başka çin malı ürünleri kullanıpta rr'ye geçtiğin zaman kaliteyi zaten hemen anlarsın..

Atıl
    Öğrenci(Üniversite)
     YOK
     İzmir-Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    öncelikle cevap veren herkese teşekkürler. Bende isterim RR almayı isterim ama 2. elde hem fiyat keeway a göre daha yüksek hem temizini bulmak zor. Tabi bitek RR için geçerli değil bu her marka için geçerli.Aslında ben 2. ele hep karşı olan bir insandım. Çünkü adamın rodajı nasıl yaptığı,motoruna nasıl davrandığını bilemezsiniz. Hani ona ilk ben oturayım, ilk ben onla zaman geçireyim isterim :D Ama maddi durumlar işin içine girince herşey bir bir ayrılıyor. Ondan dolayı bulduğum keeway hem temiz gibi, tüm bakımları yapılmış vs hani hem evimin olduğu yerde hem diğerlerine gere biraz daha uygun. Motorsuzluk başıma vurmuş durumda artık :D ondan dolayı düşünüyorum keeway ı ciddi ciddi

Erkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan Tonyalı
    Öğrenci
     Regal Raptor DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Limitlerini çok zorlamadım ama titreşimi beni rahatsız etmedi. Eğer benim gibi altında nefes alan canavarın verdiği titreşimi damarlarında hissetmekten rahatsız olmayan bi sapıksan eski kasa Regal Raptorları uygun fiyata bulabilirsin.

Atıl
    Öğrenci(Üniversite)
     YOK
     İzmir-Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Limitlerini çok zorlamadım ama titreşimi beni rahatsız etmedi. Eğer benim gibi altında nefes alan canavarın verdiği titreşimi damarlarında hissetmekten rahatsız olmayan bi sapıksan eski kasa Regal Raptorları uygun fiyata bulabilirsin.
    O verdigi titresimm... Anlayamazsiniz!! diyosun yani :D elbet bir raddeye kadar hosuma gider ama belirttigim gibi organlarimi uyusturucak kadar da olmasin hani

sercan.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sercan
    İşsiz
     DD250E-6C "FAK85"2014
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Sadomazoşizim
    RR-ANKARA
    FAK85

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)