Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 3 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 3 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Sıfır spyder 250 cc arızaları

Arkadaslar mrb..gecenın bu saatınde bıkac ay once 2014 model 0 km spyder aldım amac sorunsuz bınmektı ama malesef mumkun olmadı..benım hıc motor tecrubem yok bununla basladım normalde 2 yıl garantılı oluyormus her neyse sadede geleyım.motoru aldıgım gunden berı basımı agrıttı bu ıslerden anlamadıgım ıcın..karbrator tıkanıp ıstop ettı aldıgım yere gotrdum bnzın kırlı abı bak dedıler tamam dedım verdım parayı yaptılar.bı arkadasımla aynı marka bnzını aynı depodan aldık bnımkı yıne bozuldu yıne benzın kırlı dendı bıkac serwıs aradım baska ıllerde sagolsun sordum abı yardımcı olun anlamıyorum bu ıslerden dıye oldularda gttım bnzın kırlı dıyen adama!!depoyu kawga edıp degıstırttım nese..sımdı 500 bakıma yıne aldıgım yere gıttım o kawga ettıgım adam!!yaptı bakımı bakımdan sora on cantlar tekere surtmeye ve tekerı yemeye basladı ne tesadufse..ayrıca ön balatadan acayıp gcır gıcr ses gelıyo sordum gecer o dedıler e arkadasımda daytona aldı ondan gelmıyo aynı yerden aynı gun almıstık onuda sordum bıkac yere bazen fabrıka hatası oluyomus yada degıstırılınce gecıyomus e sıfır motor bakıma da soktuk hala aynı..ısın ozetı arkadaslar lutfen bırı bna adam gbı bı serwıs adam gbı bı usta tawsıye edebılırmı bıktım sıkılıp satıcam daha bı kere gezmeden bıde garantısı falan olmuyomu bunların yoksa motoru ıkı katı para yedrıncemı bu adamlar!! Islerını adam gbı yapmaya baslıyo lutfen yardımcı olun sımdıden tesekkurler..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Yasin aramıza hoş geldin
    Yeni RR Spyder'in hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
    Servis ve makina biraz canını sıkmış ama düzelmicek birşey yok öncelikle seninde bizimde şikayetci olduğumuz gibi iyi bir usta servis bulmak lazım ankara modumuz Taniş (Emrehan ) makinasını yeni bir servise götürdü memnun kaldı sanada yardımcı olacaktır
    Makina ile sıkıntılarına gelirsek depoya pislik gelme olayı olabilir benzinciyle alakalı bir olay ama sonrasında deponun içinin iyice temizlenmesi şarttır temizlenmezse içinde kalan pislik tekrar karbiratöre gelir tıkar neyseki depoyu değiştirip sorunu kökünden halletmişsin
    Frenlerden gelen ses bizdede var orjinal balataların sert olmasından kaynaklanıyor yumuşak balata takılınca geçiyor geçici çözüm ise balata spreyi ile yıkamak bir süre sesi kesiyor
    Bu tip ufak tefek sıkıntılar olabiliyor ama RR ciğeri sağlam kronik sıkıntısı olmayan bir makinadır kısa sürede ufak tefek sıkıntılarını atlatınca keyfini çıkarır zevkle kullanırsın

Opie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tarık akar
    Emniyet Mensubu
     Regal Raptor Daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçmiş olsun :( Ustanız neresi yani nerden aldınız motoru bu işlemler nerde yapıldı? İnş. en kısa sürede sıkıntınızı çözüp gönül rahatlığıyla yollara koyulabilirsiniz
    " a man who never does a mistake is the man who never does anything "
    RR-ANKARA
    GARAGE MEMBER

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)