Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487

250 cc spider ım sağ yanına düşürüldü

Dün bir arabanın arkasına uygun bir biçimde park ettim. Çay molası vermiştim. Tanıdık bir arkadaş arabasıyla geri geri gelirken plaka kısmından dokunup motorumu sağ yanı üzerine düşürdü.. Frenin oradaki ayaklık ve sağ arka yolcu ayaklığı zarar görmesini engelledi sanıyorum.. Bir tek sağ elcik başiındaki plastik çatlamış..

Bu düşüş bana yürüyeninde ne gibi arızalar çıkarır?
    Hüsnü kuruntuda olabilir fakat düştüğünden beri gaza basarken sanki motorun içinde bir pul kalmış ve onun sürtünmesi gibi bir ses duyuyorum.. Direksiyon sınavına daha girmediğim için servise de gidemiyorum.. Acayip koydu bu düşüş bana

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    İlker geçmiş olsun anlattığına göre elcik ucu çatlağından başka makinada hasar yok bu düşüş makinaya hiçbir zarar vermez duyduğun ses gevşemiş bir vidanın sesi olabilir sesi takip edip bulup sıkarsın kesilir bunun dışında bir yeri kontrol et gidon bağlantı ayağının ön ayna gibi parlayan kısmın sağ ve sol bağlantı ayağına bağlı olan kısımlarında çatlama varmı yan devrilmelerde gidon başı yere vurunca yukarıda dediğim yeri kaynağından çatlatıyor

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlker geçmiş olsun anlattığına göre elcik ucu çatlağından başka makinada hasar yok bu düşüş makinaya hiçbir zarar vermez duyduğun ses gevşemiş bir vidanın sesi olabilir sesi takip edip bulup sıkarsın kesilir bunun dışında bir yeri kontrol et gidon bağlantı ayağının ön ayna gibi parlayan kısmın sağ ve sol bağlantı ayağına bağlı olan kısımlarında çatlama varmı yan devrilmelerde gidon başı yere vurunca yukarıda dediğim yeri kaynağından çatlatıyor
    Baktım Celil abi herhangi bir çatlama yok.. Teşekkür ederim ilgin için.. O vidayı da bulucam bir şekilde

ozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ozgur
    filo yöneticisi
     acar
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçmiş olsun. Bendede seninkine benzer bir düşme oldu.Yaklaşık on gün sonra fren pedalına basınca pedal yere düştü. Orta göbek yerinden çatlamış. Yenisi çok pahalıydı bende Büyükçekmece tepecikte bir usta buldum. Silah tamircisi 10 TL ye kaynattı alimunyum kaynak ile 6-7 ay oldu şuan sıkıntı yok. pedalı kontrol et derim.

İlker KENAR
    EmekLi Devlet Mağduru
     DD-250-e-10 Spyder
     ESKİŞEHİR
    Beğenmiş
    6,782
    Beğenilmiş
    3,487
    Alıntı ozgur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Bendede seninkine benzer bir düşme oldu.Yaklaşık on gün sonra fren pedalına basınca pedal yere düştü. Orta göbek yerinden çatlamış. Yenisi çok pahalıydı bende Büyükçekmece tepecikte bir usta buldum. Silah tamircisi 10 TL ye kaynattı alimunyum kaynak ile 6-7 ay oldu şuan sıkıntı yok. pedalı kontrol et derim.
    evvelallah dostum.. zaten tepeden tırnağa kontrol yaptım.. freni de kontrol ettim gözle görünür bir şey yok.. saolasın..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)