merhaba ufak bir şanssızlıktan ötürü sağ ayak pedalı kırıldı ama 2 parçasıda duruyor kaynatılabilir sanki sorum şu sıfırı ne kadardır kaynatılsa bir sorun olurmu ve tek 1 tane alınıyormu yoksa çift mi satılıyor
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Daytona 250
SAKARYA
0 Rh (-)merhaba ufak bir şanssızlıktan ötürü sağ ayak pedalı kırıldı ama 2 parçasıda duruyor kaynatılabilir sanki sorum şu sıfırı ne kadardır kaynatılsa bir sorun olurmu ve tek 1 tane alınıyormu yoksa çift mi satılıyor
Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)merhaba,
Tek satılıyor: http://www.regalraptor.org/regal-rap...product_id=167
Verdiğim link ali usta nın linki.
Geçmiş olsun.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Geçmiş olsun ayak parçaları oto sanayilerde bulunan aliminyum argon kaynağı yapan yerlede 20-30 tl ye kaynatılabiliyor yenisi tek satılıyor
Regal Raptor Spyder 250-350 Daytona 350 Sürücü Ayak Basamağı
Üretici: Regal Raptor
Ürün Kodu: DMRTS0000125
Ödül Puanı: 0
Stok Durumu: Stokta var
Fiyatı: 55.46TL
Daytona 250
SAKARYA
0 Rh (-)usta çok sağolda sen yanlış anladın fren sistemi aksamında sorun yok sadece ayak koyduğumuz pedal vidalanmış yerin ordan kırıldı![]()
Daytona 250
SAKARYA
0 Rh (-)sagol celil abi bu ayaklığı normal kaynak kaynatmazmı ?
acar
istanbul
A Rh (+)Aynı durum geçen yıl basıma geldi. Büyükçekmece tepecik sanayi sitesinde ufak bir yerdir iki cadde üzerinde silah tamircisine kaynattırdım. Fren pedalını 1 yıl oldu sıkıntı yok.
Honda Shadow 750
İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Bir yılda üç tane kırdım 2 sini 45 e 1 ini 50 tl ye aldım,kaynakla ugrasmaya gerek yok bence 10-15 tl fark için
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)