Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Thumbs up Fenni muayene hakkında yardım :)

Arkadaşlar Merhaba,

İlk defa bir motoru muayeneye götürücem salı günü 15.00 maslak 'a randevu aldım randevu alırken araçta sonradan takılan bişey varmı diye soruyo bende zenon far var,alarm var,arka çanta var bunlar engel teşkil edermi,birde eksoz muayeneside olmak gerekiyormu aynı yerde?

Fikir ve desteklerinizi rica ederim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Barış muayenede zenon far,alarm geçer çanta arada kalmış bir durum kısa bir ara sıkıntı çıkardılar itirazlar sonucu vaz geçtiler artık sorunsuz geçiyordu sanırım sıkıntı olmadan geçer kolay gelsin

REALİST - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Barış TEKÇİ
    Yönetici
     DAELİM S3
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Angry

Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Barış muayenede zenon far,alarm geçer çanta arada kalmış bir durum kısa bir ara sıkıntı çıkardılar itirazlar sonucu vaz geçtiler artık sorunsuz geçiyordu sanırım sıkıntı olmadan geçer kolay gelsin

Celil abi saol sen de olmasan.. koca forumda kimse motorunu muayeneye götürmemiş anlaşılan nezaketen bile dönmemişler neyse gidicek arkadaşlara bi faydam olursa yazıyım Maslak oto sanayi sitesi doğuşun yanından aşağıya inen yoldan giderek önüne çıkıyorsunuz.Sadece motorsikletler için kurulmuş muayene istasyonu Celil abinin dediği gibi zenon far,alarm vs problem olmuyor çanta ise orada beklerken sökerek girdim herkez öyle yapıyordu,arkaya takdırdığım ekstra yanıp sönen stop lambası hafif kusur olarak geçti kusur neresi çözemedim ama öyle işte ayrıca kaskı soruyorlar mutlaka yanınızda olmalı bunun haricinde motorunuzun şase numarasının nerde olduğunu bilerek gidin orada sıkıntı olmasın tabikide sinyalleri, farları,parkları vs kontrol ederek gidiniz birinde sorun çıkarsa aynı gün tekrar randevu alıyorsunuz civarda tamirci çok ama muayene için gittiğinizi anladıkları için geçiriyorlar orada bekliyenlerden bazılarına şahit oldum.

Herkeze kolay gele.

Erkan 28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Erkan ŞENGÜN
    bisiklet tamircisi + ofisboy
     sattım
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Barış başlığı yeni gördüm, yoksa cevap verirdim.

Uzun zamandır forumdan kimse muayeneye gitmedi ama tahminlerim doğruysa temmuz ağustos ayında çok kişi gidecek gibi (benim gibi :mrgreen: ). xenon geçtiyse problem olmaz ama bizim cruizerlerde sis farı yan çantalar v.s aksesuar bol bakalım nasıl yapacaz:?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)