Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba Barış muayenede zenon far,alarm geçer çanta arada kalmış bir durum kısa bir ara sıkıntı çıkardılar itirazlar sonucu vaz geçtiler artık sorunsuz geçiyordu sanırım sıkıntı olmadan geçer kolay gelsin

Celil abi saol sen de olmasan.. koca forumda kimse motorunu muayeneye götürmemiş anlaşılan nezaketen bile dönmemişler neyse gidicek arkadaşlara bi faydam olursa yazıyım Maslak oto sanayi sitesi doğuşun yanından aşağıya inen yoldan giderek önüne çıkıyorsunuz.Sadece motorsikletler için kurulmuş muayene istasyonu Celil abinin dediği gibi zenon far,alarm vs problem olmuyor çanta ise orada beklerken sökerek girdim herkez öyle yapıyordu,arkaya takdırdığım ekstra yanıp sönen stop lambası hafif kusur olarak geçti kusur neresi çözemedim ama öyle işte ayrıca kaskı soruyorlar mutlaka yanınızda olmalı bunun haricinde motorunuzun şase numarasının nerde olduğunu bilerek gidin orada sıkıntı olmasın tabikide sinyalleri, farları,parkları vs kontrol ederek gidiniz birinde sorun çıkarsa aynı gün tekrar randevu alıyorsunuz civarda tamirci çok ama muayene için gittiğinizi anladıkları için geçiriyorlar orada bekliyenlerden bazılarına şahit oldum.

Herkeze kolay gele.