| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD-250E
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)kucuk yaslarda yapmis oldugum arastirmalar sonucu pazar gunu istanbulda yagmur yagabilir yagmasada hava 15 derece civarlarinda..
http://www.eurometeo.com/english/for...r/istanbul.htm
bu sitede havalimanlarindan alinan saatlik bilgilerle veriliyor Precipitation dedigi yagis ihtimali 0-2.0 arasi yagis yok gibi demek 2.0 gozle gorulur yagmur demektir. bilginize
CELIL Abi degilimki bileyim...
At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die
Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
YAMAHA XVS950A
0 Rh (+)Arkadaşlar 3 ayrı meterolojide pazar günü istanbul ve şile'ye yağmur veriyor
hava gezi için uygun değil Malesef GEZİ İPTAL ilerleyen günlerde hava uygun görülmüyor ileri bir tarihte ilk fırsatta mutlaka şile gezisini yapacağım :(
honda shadow spirit
istanbul
B Rh (+)slm arkadaşlar ismim kaan. iptal olması üzücü oldu:S
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)he he he,
celil bey, anlaşılan siz beni bekliyorsunuz, p.tesi - salı plaka işleri tmm lanacak benim motorun

Honda Shadow VT750C
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Bu kadar guzel havanin ertesi gunu nasil yagmurlu olur valla deliricem :/:/
DRAGSTAR 1100
İSTANBUL
A Rh (+)bende yağmurlu olacağına inanmıyorum. bugün hava çok güzel.

Honda Shadow VT750C
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ben derım ki sabah erkenden kalkıp havanın durumuna bakalım ona göre bişeyler yapalım ?
DD-250E
A Rh (+)dizlerim agrimadi ama yarin yagacak maalesef
CELIL Abi degilimki bileyim...
At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die
Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)