ulen ben böyle sansın ta içine edeyim cumartesi günlük güneşlik pazar yağmur var deliricem artık burda deli gibi yağmur yagıyor
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ulen ben böyle sansın ta içine edeyim cumartesi günlük güneşlik pazar yağmur var deliricem artık burda deli gibi yağmur yagıyor
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

Honda Shadow VT750C
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Metorolojiyi dava etmeyi dusunuyorum. Beylikduzu ve bakirkoy de butun gun hava gunesliydi bizi kandirdilar bi pazarimizi daha harcadilae belki suan ne guzel yol yapiyorduk :(
Dd250ee-9b
İstanbul
A Rh (+)Biz bugun oğuzhan la söylediğimiz geziyi yaptık,saat 11:00 gibi çıktık ,inanın hava müthiş güzeldi ve birsürü motor vardı garipçe tarafında ne trafik ne kalabalık vardı...
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Dediğiniz gibi bütün gün ziyan oldu :(

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Anlaşlan motoroloji bize kazık attı![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Meteorolojide tanıdıklarım var.,
Beni bekliyorlar, haftaya tamamdır organizasyon![]()
Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!
DD-250E
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)biz cikmis olsaydik sabah yagmurla cikacaktik oglene kadar yagmur belki öğleden sonra gene yagmur. bilemiyorum pek mantikli olamazdi. gidecegimiz yer 30km uzakta olsa bu hava gozardi edilip cikilirda bu kadar uzak mesafeler icin riske girilmez
CELIL Abi degilimki bileyim...
At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die
Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)bu istanbulun ne biçim bir havası var ya.Accuweather'dan baktım önümüzdeki 2 pazar hava kapalı gösteriyo :(
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)