Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

ukant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

umit
    UZMAN
     Regal Raptor DD 250E-9B
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı sametsevim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya inse bi baksa hadi onu da geçtim madem düşmeme sebep oldun aç camını kusura bakma de kaç ona da razıyım arkadaş
    adamlar o aynaları neden takmış arabalara hiç kendi kendine soran olmuş mu iki tekere ölüm makinesi diyorlar yanlış...! trafikte katil çok ama biz bunlara inat çoğalacağız...
    geçmiş olsun samet. ben de buna benzer bir şekilde düştüm. düşmeme sebep olan taksici gördü mü görmedi mi bilmiyorum ama bastı gitti. olayın sıcağıyla anlamamıştım ama meğer ayak başparmağım kırılmış. onun yüzünden günlerdir evde yatıyorum. daha beter bir şey de gelebilirdi başıma ama bu bile trafik korkusu yarattı bende. trafik konusunda ülkede ciddi önlemler alınması gerekiyor malesef. kimse farkında değil ama somadan daha beter bir tehlike ülkemizdeki trafik sorunları. eğitim şart!

Samet AKTEPE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Samet AKTEPE
    IT
     Artık yok :(
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ukant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun samet. ben de buna benzer bir şekilde düştüm. düşmeme sebep olan taksici gördü mü görmedi mi bilmiyorum ama bastı gitti. olayın sıcağıyla anlamamıştım ama meğer ayak başparmağım kırılmış. onun yüzünden günlerdir evde yatıyorum. daha beter bir şey de gelebilirdi başıma ama bu bile trafik korkusu yarattı bende. trafik konusunda ülkede ciddi önlemler alınması gerekiyor malesef. kimse farkında değil ama somadan daha beter bir tehlike ülkemizdeki trafik sorunları. eğitim şart!
    Aynen bende de her virajda biri önüme atlayacak ya da ön teker kayacak korkusundan kurtulamıyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)