Selamlar, foruma yeni üye oldum, ismim Emre, 29 yaşındayım ve özel bir şirkette yönetici olarak çalışıyorum. Haftasonları kullanmak, yakın şehirleri gezmek için chopper tarzı bir motorsiklet aramaya başladım. Ehliyetimi bir ay sonra alıyorum (24 Mayıs sınavı ile). Geçen hafta ışıl motors ve redline a giderek motorları inceledim ve beyaz 350 Daytona'ya karar verdim. Merak ettiğim konu şu, yabancı inceleme sitelerinde sarı gidonlu modeller varken buradaki mağazalarda hiç görmedim, 2014 modellerde mi gelecek acaba? Bir de ışıl motors daha samimi geldi, buradan almayı düşünüyorum başka tavsiyeniz olur mu? Son olarak, 2012 Asya Ghost 350 gördüm, bu motor RR ile tamamen aynı mıdır? Daha uygun fiyatlara bulmak mümkün, ikinci el mi baksam diye de düşünüyorum.

Daytona 250
Ankara
A Rh (+)
Beyaz Daytona melek gibidir umarım en yakın zamanda kavuşursunuz.
Redline genelde hepimize itici geliyor Işıl nitekim daha ılımlı ve forumda ışılla samimi olan arkadaşlarımız var. Sarı amortisörlü beyaz daytona yanılmıyorsam Ankara da Levent abide vardı başlığı gördüğü zaman yardımcı olur. Buluşmalarda görüşmek üzere...