Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Eren
    Yönetici
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    O zaman Işıl'a gelecek yeni motorları beklemekten başka çare yok, olmadı haftaya uğrayıp konuşurum belki sipariş verirler.

Bu arada Ankara'da mont, kask gibi ekipmanları alabileceğimiz bir yer var mı? Kilom fena değil, denemeden aldığım herşeyde sorun yaşıyorum

Bülent Demirgan
    serbest
     Daytona 250cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Motomax var birlik mah. tararafında, birebir deneyerek alabilirsin, fiyatları da fena değil en azında dokunursun, bakarsın, denersin bi bak derim ben. İndirim de vardı ben geçen yelek almıştım.

Emre Eren
    Yönetici
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Malesef araştırdığım kadarıyla her yeni başlayanın düştüğü ikilem olan GV 250 mi & DD250 mi sorusu benim de aklıma yerleşti. Bu konuda birçok forumda onlarca kez tartışma olmuş ama yine de karar vermeme yardımcı olacak bir bilgiye rastlamadım. Fiyat çok yakın, RR tip olarak daha çekici, Hyosung ise kalitesinden daha az şüphe ettiğim, daha dayanıklı & sağlam olduğuna inandığım bir marka. Bu ikileme düşerek tercihini yapmış ve deneyimlerini paylaşacak olan varsa pek makbule geçer

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    GV 250 nin parçaları japon makina fiyatına pahalı servislerinin arıza bulmada özellikle hasas sıkıntılı olan elektirik eteşleme konjektör sistemlerinde pek iyi olduğu söylenemez ikinci elde RR kadar yaygın değil

Bülent Demirgan
    serbest
     Daytona 250cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ankarada, RR yaygın, bnm naçizane fikrim RR den yana ben 40 gün araştırdım bütçeme uygun en iyi motorun RR olduğuna karar verdim. Tilki misali dönüp dolaşıp gene gelecen nasıl olsa Servisden yana hiç bi sıkıntı yaşamadım arızadan geçtik çay içmeye gidiyoruz yanlarına, güleryüzlü insanlar , ilgi alaka süper. Ama seçim senin tabikide

Mehmet.m - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mehmet m.
    kamu personeli
     Yamaha XVS 650 A Dragstar
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı eek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Malesef araştırdığım kadarıyla her yeni başlayanın düştüğü ikilem olan GV 250 mi & DD250 mi sorusu benim de aklıma yerleşti. Bu konuda birçok forumda onlarca kez tartışma olmuş ama yine de karar vermeme yardımcı olacak bir bilgiye rastlamadım. Fiyat çok yakın, RR tip olarak daha çekici, Hyosung ise kalitesinden daha az şüphe ettiğim, daha dayanıklı & sağlam olduğuna inandığım bir marka. Bu ikileme düşerek tercihini yapmış ve deneyimlerini paylaşacak olan varsa pek makbule geçer
    Hocam gv250 ye vereceğiniz parayla suzuki intruder 250 alırsınız 2008 model az km li. Yani regal raptor'a vereceğiniz paranın üstünde bütçelere çıktığınız anda direk japon düşünün derim naçizane.

Bülent Demirgan
    serbest
     Daytona 250cc
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GV 250 nin parçaları japon makina fiyatına pahalı servislerinin arıza bulmada özellikle hasas sıkıntılı olan elektirik eteşleme konjektör sistemlerinde pek iyi olduğu söylenemez ikinci elde RR kadar yaygın değil
    Celil ustaya katılıyorum daytonayı almadan önce çooookkkk araştırdım ve parça sıkıntısı varmış arıza yapsa sezon biter parça öyle gelir dedi herkez. Bence bunu da dikkate al.

Emre Eren
    Yönetici
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar kafam allak bullak, keşke Işıl'a gittiğim gün parayı verseydim 2005 Dragstar ya da Shadow, GV 250, Suzuki falan darken ben bu sene motor alamam herale.. Evrakları tamamladık 24 Mayıs'ta direksiyon sınavı varmış bakalım o zamana kadar alıp öğrenmem lazım.

xxx
    at
     Honda Shadow Spirit 2009
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hocam bütçeyi yükselteceksen intruder shadow dragstar kafa karıştırmasını yaşarsın ama
    GV250 ile daytona arasında kalacaksan daytona güzeldir.
    şekilse şekil kullanımsa kullanım. buradaki arkadaşların hepsi motorlarına çok iyi bakıyorlar ve büyük sorunlar yaşamıyorlar. sen de buradaysan sen de iyi bakanlardansındır :D

Emre Eren
    Yönetici
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar gerçekten çok tecrübelisiniz, söylediğiniz tüm kafa karışıklığını yaşamaya başladım. 2 daha ver o var, almışken Drag Star al, Shadow'la başlayayım alışırım derken başladığım ve hedeflediğim noktadan baya uzaklaştım. Kafamı çok karıştırmadan RR 350 ya da GV250 arasında karar vereceğim, hatta ben çıkamadım işin içinden eşime bıraktım, GV250'ye daha yakın gibi ama bakalım ne olacak, haftaya alıp sınava hazırlanmaya başlamak lazım.

Bu arada hobisi sanayii olan biriyim, 4.6 P38 Range Rover hastası olarak son aracımı geçen ay sattım, herşeyiyle de kendim ilgilenirim. Yani elim tornavida tutmanın ötesinde motorlu taşıtlara yatkındır, fazlaca ilgiliyim. Yani alacağım motor nazlı olsa daha çok hoşuma gider, bozulmayan arabalara tahammül edemiyorum git gel çok sıkıcı

Sayfa 2 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler