Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    eek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre Eren
    Yönetici
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bugün yeni motorların gelmiş olması ümidi ile Işıl'a gittim, ancak bu hafta geliyormuş. Beyaz bir 350 aklımı çok karıştırıyor. İkinci el Dragstar, Shadow ne varsa baktım ama aradığımı bulamadım, sıfır Japon almak da en az 30.000TL demek..

Şu an sıfır 350 Daytona fiyatı nedir? Demirtaş sitesinde 10.000TL fiyatı var, Işıl'a da bu fiyatla mı gelir?

Bir de Işıl'da ikinci el bir 250 beyaz Daytona var, sarı gidon, led stop, vites göstergesi vs. mevcut, siteden birisi mi satıyor acaba?

muharremkara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Muharrem
    Bilgisayar Mühendisi
     Bajaj Pulsar 200NS Fi
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı eek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün yeni motorların gelmiş olması ümidi ile ...l'a gittim, ancak bu hafta geliyormuş. Beyaz bir 350 aklımı çok karıştırıyor. İkinci el Dragstar, Shadow ne varsa baktım ama aradığımı bulamadım, sıfır Japon almak da en az 30.000TL demek..

Şu an sıfır 350 Daytona fiyatı nedir? D... sitesinde 10.000TL fiyatı var, ...'a da bu fiyatla mı gelir?

Bir de ...'da ikinci el bir 250 beyaz Daytona var, sarı gidon, led stop, vites göstergesi vs. mevcut, siteden birisi mi satıyor acaba?
    Fiyat olarak ne dediler ikinci el daytona için, ayrıca km'si nedir baktınız mı acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Emre Eren
    Yönetici
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    8500TL dediler, 845km'de, egzoz içi de boşaltılmış ek olarak ve yukarıda saydığım işlemler yapılmış. Gidon orjinal sarı değil, sonradan ama baya profesyonel yapılmış, biraz daha mat olduğu için gayet güzel duruyordu.

xxx
    at
     Honda Shadow Spirit 2009
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    8500TL dediler, 845km'de, egzoz içi de boşaltılmış ek olarak ve yukarıda saydığım işlemler yapılmış. Gidon orjinal sarı değil, sonradan ama baya profesyonel yapılmış, biraz daha mat olduğu için gayet güzel duruyordu.
    yanında lone wolf no club yazıyor mu?

bu arada hem adaşmışız hem yaşıtmışız kaynamış arada

Emre Eren
    Yönetici
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yanında değişik bir etiket vardı ama hatırlamıyorum, ders aldığım hoca da şans eseri oradaydı, yeni motor da olmayınca çok ilgilenmedim.

Bu arada sınavı geçmişim, mesaj geldi

Muharrem
    Bilgisayar Mühendisi
     Bajaj Pulsar 200NS Fi
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    oyyyy, 8500(+ kargo)'e sıfırını getirtebiliyorsunuz ya İstanbul'dan bu forumun sponsoru olan firmadan!!?! :? Emek sarfedilmiştir muhakkak tabi ama ikinci el olarak benim için uygun değil, araştırmaya devam edeyim

Emre Eren
    Yönetici
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı muharremkara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oyyyy, 8500(+ kargo)'e sıfırını getirtebiliyorsunuz ya İstanbul'dan bu forumun sponsoru olan firmadan!!?! :? Emek sarfedilmiştir muhakkak tabi ama ikinci el olarak benim için uygun değil, araştırmaya devam edeyim
    Ben de hiç ilgilenmedim zaten, yapılanlar 50-60 TL'lik işlemler (stop, egzoz boşaltma vs.). Bir de rodaj nasıl gidiyor, dikkat etti mi vs. bilmiyoruz, hiç değmez.

2014 Beyaz Daytona 350 ne kadar şimdi bilen yok mu

acme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

azmi
    satış
     daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar bahsettiğiniz motor benim motorum. yazdıklarınızı itina ile okudum ve şimdi size birkaç şeyden bahsetmek istiyorum!!! İlk önce Emre kardeşim hangi motoru alırsan al şimdiden hayırlı uğurlu olsun... Gelelim bahsedeceğim bir kaç şeye;

_50-60 tl lik işlemler dediğiniz işlemlerin bilenler bilir sadece işciliği için o kadar para verirsiniz!!!
    _Gördüğünüz sarı amortisörler o bildiğiniz daytonaların güneş yanığından oluşan bakır rengi sarımtırak bir şey olmadığını anlamışsın zaten fakat yapılma safhasında verilen emeği bilmediğiniz için kısaca anlatmak istedim;

En başta bireysel olarak bir motor ustasına gittiğinizde sadece ve sadace o amortisörlerin kovanlarını sökmek için ayrı takmak için ayrı ustayı ikna etmeniz gerekir sırf angarya bir iş vede sıkıntılı bir iş (sökülü olduğu süre boyunca adamın dükkanında boşuna yer kaplamasıda ayrı bir durum.) Gelelim maddi tarafına hadi ustayı ikna ettiniz diyelim bunun birde sökme takma işciliği var kara kaşımıza kara gözümüze yapmıyorlar ustaları bilenler bilir.

Gelelim boyanma işine kesinlikle öyle kaplama falan değil bildiğiniz toplam 4 rengin karışımından elde edilmiş rengin içine Amerikadan getirttiğim kristal parçaları ve burda boyacıdan temin ettiğimiz sim ile belirli gramlarda karıştırılarak elde edilmiş özel bir renktir. sadece bu işlem 4 günümüzü almıştır. burada o fırının karşısında 3 saat oturup ne çıkacak diye heyecanla beklemek falan bunlar başka şeyler tamam bir Harley değil neyin heyecanı denebilir ama alın işte sonuç olarak hepimizde bu forumdayız!!! Bu sadece emek kısmı birde parasal kısmı var tabiki.!!!

_Gelelim vites göstergesi olayına valla sırf gelmesi 3 hafta sürdü sinirimden bi hal olmuştum. Geldiğinde de en muntazam şekilde olabilecek en güzel yere montojı yapılmıştır. Kendisi montajı derken 50-60 tl diyebileceğiniz küçücük bir işlem olarak bunu sayarım ancak. Ama benim yeni başlayan birisi olarak çok işimi görüdüğüde yadsınamaz bir gerçek!!!

_Yanlarda o beğendiğiniz çıkartmalar özel olarak kendim tasarlattım ve sayı olarak az adet olduğu için iki çıkartmaya hatırı sayılır bir para verdiğim doğrudur.

_Led stop ve bilenler bilir üzerinden ampulünü bulamadığım için söktüğüm ön farı bende mevcut onlarada ve ayrıca işciliğinede ayrı bir harcama ve emek vardır.

_Yan plakalık diyip geçiyorum 70-80 tl veriyoruz haa başka arkadaşlar başka yöntemler bulmuş çözmüştür o ayrı ben yaptığımı bilirim.

_Eksozt açılması falan bunlar basit direk geçiyorum.

_Ha bide sıfır sıfır motor diyoruz da hep atladığımız bir şey var plakaydı ruhsattı sigortaydı bi 450-500 tl de oraya gidiyor. küçümseyen varsa bilemem ama benim için iyi para açıkcası.

_Forumdaki Ankara da grubumuzda olan abiler iyi bilir motordaki sırf bir çıtlama sesi için istanbul ile uzun görüşmeler sonunda garanti kapsamında tüm motoru olduğu gibi gönderip sıfırını istedim sağolsunlar ilgiendiler ve sıfır motoru takıldı ki onunlada daha 80-90 km. bile yapmadım. Şuan rodaj aşamasında olan bir motor gördüğünüz motor!!!

_Satma sebebim ise Amerikaya yerleşiyor olmam. Forumdaki Ankaralı arkadaşlar ve abilerimiz iyi bilirler. Burda onun durup durmasının bir anlamı kalmıyor benim için.

Şimdi gelelim 8500+ kargo sıfırı ne gerek var onu almaya diyen arkadaşlar için yazıyorum. O yazan fiyat 2013 lerin fiyatıdır ararsınız sorarsınız alacağınız cevap 2014 ler daha gelmedi ama illaki bir fiyat farkı olacak cümlesidir. Yani anlayacağınız "İşte o işler öyle olmuyor"

diyelimki 9000 tl olsun ve +kargo 200 tl tutar heralde tamamen atarak yazdım. Plaka ruhsat sigorta +500 sadece sade haliyle 9700 TL tutar. Üstüne yaptırdığım işlemleri yaptırırsan sana işciliği falan 10500 ü bulur. ha birde bu işin 350 lik sıfırından bahsediyorsunuz ki (tabi haddimi aşmak istemem imkanlar vardır bunların hepsi vız gelir tırıs gider) çooook çoooook daha pahalıya mal olur. Arada sadece 250 lik kıyaslanırsa şimdiden 2000 TL oynuyor. Toplam paranın %25'i kadar bir fark ki bu maaşlarımıza %5-7 yıllık zam aldığımız bir dönemde çok güzel bir yüzde olduğunu düşünüyorum...!!!

Şimdi arkadaşlar üzerinde bunca emek ve herşeyi yapılmış daha 100 km. bile olmayan bir 2014 'ün Mart ayında faturası olan bir Beyaz Daytonamı yoksa 2013 modelden ne teknik anlamda nede fiziksel anlamda hiç bir farkı olmayan 2014 daytonamı mı seçersiniz buda size kalmış.... Daha ucuz isteyende var pahalı isteyende var herkes kendi malı için istediğini ister ha altını doldurur dolduramaz o ayrı konu!!! Benim motoruma neden 8.500 TL istediğimi sanırım dolu dolu anlatabilmişimdir. Sabırla ve anlayışla okuyan arkadaşlara saygıları için çok teşekkür ederim. Herkesin gönlündeki olsun... :mrgreen:

NOT: KİMSENİN YAZDIĞINI YADIRGAMAK YADA YADIRGANMAK İÇİN YAZMADIM BUNLARI O YÜZDEN BİR TARTIŞMA ÇIKMASI İÇİN DEĞİL O MOTORU NE KADAR ÇOK SEVEREK VE İSTEYEREK YAPTIĞIMI HERKES Bİ BİLSİN İSTEDİM. DAHA ÖNCEDEN DE DEDİMYA Bİ DAYTONA İÇN BU KADAR MANİYE NE GEREK VAR HARLEYMİ SANKİ DİYE DÜŞÜNENLER OLURSA EĞER HEPİMİZ AYNI FORUMDAYIZ İŞE BİR DE BURDAN BAKMANIZI NAÇİZANE TAVSİYE EDERİM :mrgreen:

Muharrem
    Bilgisayar Mühendisi
     Bajaj Pulsar 200NS Fi
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Diğer arkadaşı bilemem, kendi namıma konuşmak istedim.

Alıntı acme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    .................

Şimdi gelelim 8500+ kargo sıfırı ne gerek var onu almaya diyen arkadaşlar için yazıyorum. O yazan fiyat 2013 lerin fiyatıdır ararsınız sorarsınız alacağınız cevap 2014 ler daha gelmedi ama illaki bir fiyat farkı olacak cümlesidir. Yani anlayacağınız "İşte o işler öyle olmuyor" .....
    Valla hocam" ...ne gerek var onu almaya " diye bir cümlem olmadı.:evil: Beni "sizi yargılar" gibi göstermişsiniz, teessüf ederim, öyle bir niyetim olmaz. Herkesin gerekliliği kendine. Ben" 8500+ kargo sıfırı.." diyerek bilgilendirme yapmış ve bana uygun olmadığını söylemişim, okadar. Evet o yazan fiyat da 2013 fiyatıdır ve benim için 2012,2013 ya da 2014 olması farketmez(2012den aşağı olmaz ama). Aynı makina aynı ayardaysa ucuz olduğu sürece benim için sıkıntı olmaz bu durumda, başkalarını bilemem, dediğim gibi gereklilikler değişiyor kişiye göre.

diyelimki 9000 tl olsun ve +kargo 200 tl tutar heralde tamamen atarak yazdım. Plaka ruhsat sigorta +500 sadece sade haliyle 9700 TL tutar. Üstüne yaptırdığım işlemleri yaptırırsan sana işciliği falan 10500 ü bulur. ha birde bu işin 350 lik sıfırından bahsediyorsunuz ki (tabi haddimi aşmak istemem imkanlar vardır bunların hepsi vız gelir tırıs gider) çooook çoooook daha pahalıya mal olur. Arada sadece 250 lik kıyaslanırsa şimdiden 2000 TL oynuyor. Toplam paranın %25'i kadar bir fark ki bu maaşlarımıza %5-7 yıllık zam aldığımız bir dönemde çok güzel bir yüzde olduğunu düşünüyorum...!!!
    Yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı 9000 (hatta 9000küsür olacak 2014 modelleri) olmasın da 8500 + kargo olsun(zaten öyle,2013 model), plaka, ruhsat, ve sigorta zaten bilinen masraflar, sıfır alan adam bunları da biliyordur genelde. Ama 0 ( sıfır ) alındığının bilinmesi bile, o bile kendi başına büyük fark oluşturur. Yapılan işçiliğin ve yapılanların da bana gerekliliği vites göstergesi haricinde yok, ve zaten ben vites göstergesini isteyeli 10 gün oldu ebay'den. Daha motoru almadan elimde olacak gibi , sizin gibi 3 hafta beklemem gerekmez böylece Ayrıca ben 250'lik sıfırdan bahsediyorum, diğer arkadaşı bilmem. onun için sıfırl 250'lik ile benim için %'ye vurulmayacak kadar az bir fiyat farkı oluşuyor. Tekrarlıyorum, bunların hepsi "bana göre böyle".

Şimdi arkadaşlar üzerinde bunca emek ve herşeyi yapılmış daha 100 km. bile olmayan bir 2014 'ün Mart ayında faturası olan bir Beyaz Daytonamı yoksa 2013 modelden ne teknik anlamda nede fiziksel anlamda hiç bir farkı olmayan 2014 daytonamı mı seçersiniz buda size kalmış.... Daha ucuz isteyende var pahalı isteyende var herkes kendi malı için istediğini ister ha altını doldurur dolduramaz o ayrı konu!!! Benim motoruma neden 8.500 TL istediğimi sanırım dolu dolu anlatabilmişimdir. Sabırla ve anlayışla okuyan arkadaşlara saygıları için çok teşekkür ederim. Herkesin gönlündeki olsun... :mrgreen:
    Emeğe saygılıyım tabiki,siz de emeğinizin karşılığını istemekte haklısınız, umarım değer verecek birisine gönül rahatlığıyla satarsınız. Benim sadece ihtiyacım/isteğim olmayan bir şeye/şeylere maddi/manevi birşey verme isteğim yok. Sizin de söylediğiniz gibi tabiki seçim bize kalıyor bu durumda :mrgreen:
    Bu arada arkadaşın verdiği bilgide 100 km değil 845 km deniliyordu. 100 km olayını şimdi ilk ağızdan( sizden ) duyuyoruz, bilgilendirme/düzeltme için teşekkürler.

Ek bir soru: Motor tümüyle mi değişti yoksa motorbloğu mu değişti, tam anlayamadım(motor 845km'de ama blok mu 100 km'de?). Bilgilendirirseniz sevinirim.

İyi satışlar.
    Konu muharremkara tarafından (28.May.2014 Saat 17:26 ) değiştirilmiştir.

acme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

azmi
    satış
     daytona 250
     ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Muharrem kardeşim yapılan uygulamalar zevki uygulamalardır. Benim için gereklilik arz eder senin için etmez bu da çok olağan bir durumdur. En son yazılarından anladığım kadarıyla kesinlikle işine gelmeyeceğini düşündüğün bir motor ile hala motoru şöylemi böylemi diye ilgilenmen de başka bir durum :evil: Ama genele yine cevap vermiş olayım blok mlok değil komple sıfır Kapalı motor geldi. Üzerinde görünen kilometre iade ettiğim motor ile yapmış olduğum km. Emre'nin o amortisörün Tr'de olup olmadığını sormasından kaynaklanan tamamen bir Zevk meselesi. dediğim gibi benim için motoruma o emeği verip o şekilde binmekten daha fazla zevk alacağım başka bir şekli yoktu. Sen bir haftada gelen vites göstergeni motorun olduğunda alır takarsın. Tekerine de taş değmez İnşallah. Cevaplarım umarım senin için yeterlidir. Bu başlık altında uzamasından haz etmediğim bir konuşma şekline dönüşmesini hem zamanımı almasından hemde gereksiz olduğundan, istemediğimi dip not olarak belirtmek isterim. Tanışmak görüşmek istersen yarın Işılın olduğu taraflarda olacağım oturur beraber bir çay içer sohbetimizi de yaparız. İlgin için teşekkürler.

Sayfa 3 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci 12345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler