Şanıyla Yüce olan Allah 'ın yardımıyla nihayet yeni trafik yönetmeliği girmeden sınavı geçtim ve bir hafta içinde ehliyetime kavuşuyorum. DÜn Hasanpaşa'da idim.. Camiamızdan kimler oradaydı?? Kendi imalatım olan RR patchli yeleğimle oradaydım![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)Şanıyla Yüce olan Allah 'ın yardımıyla nihayet yeni trafik yönetmeliği girmeden sınavı geçtim ve bir hafta içinde ehliyetime kavuşuyorum. DÜn Hasanpaşa'da idim.. Camiamızdan kimler oradaydı?? Kendi imalatım olan RR patchli yeleğimle oradaydım![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)İlker Tebrik ederim Hayırlı olsun![]()
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)
Hyosung GV 250
kocaeli
A Rh (+)Hayırlı olsun. Dün bende Gebzede sınavdaydım. Çok şükür geçtim. İlk önce bana sen biraz alıştırma yap dediler sonra arabayla yürüdüler peşimize takıl diye işaret ettiler. Döndük geldik meğer sınav yapıyorlarmış. Sonra dubalardan ve tahtadan geçtim. Herşey iyiydide tahtadan zor geçtim. Sınav motoru ufaktı ve vitesleri tersti orada zorlandım. Tahtadan geçerken tahta sabit olmadığından oynuyordu bende ürküp tahta yarı olmadan indim.
DD-250-e-10 Spyder
ESKİŞEHİR
A Rh (+)
Regal Raptor DD250E-6C
İstanbul
0 Rh (+)herkese hayırlı olsun ben de bugün hasanpaşada girdim sınava oyuncak motorları sürmesi bizimkilerden çok kolay geldi ehliyetsiz kullanmak çok iyi bişey değil tabi ama sınavda çok işe yaradı özellikle dönerken veya dur kalk yaparken zorlanan arkadaşlara nispeten bir adım önde başladık ama bir aydır sınavı bekliyoruz şimdi de on gün dosya bekleyin dediler şimdilik mahalle aralarında sürmeye devam![]()
DD250E-6C
Regal Raptor Daytona 250
ankara
A Rh (+)Herkese hayırlı olsun nihayet girdik sinava , ben de bugün girdim sansima tam girecegim vakit yağmur başladı ve motorlar cok dandikti yine de elimden geldigince sürdüm bazi yerlerde yavaslayamadim bile yerler acayip kaygandi :D
" a man who never does a mistake is the man who never does anything "
RR-ANKARA
GARAGE MEMBER
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)