Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

akingezer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

akin gezer
    isci
     2014 RR 250 Spyder
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

en ucuz 0 km spyder nereden alinir

Herkese selam araniza yeni katilan bir uye olarak ve en kisa zamanda bir spyder alip organizasyonlara katilmak isteyen biri olarak sorum su. Bir kac tane 2. El spyder baktim fakat cogu iyi kullanilmamis yuruyen ve makina aksami icime sinmicek sekilde sorunlu motorlar karsima cikti bende 0 km almaya karar verdim. Fakat en uygun fiyat neresi veriyo (sehir onemli degil)ve 250 mi 350 mi kafam karisik aradaki fiyat farkindan dolayi bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.
    not: eski bir motor kullanicisiyim ve spyderi (250cc arkadasimin) da kullandim yabancisi degilim.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,694
    Beğenilmiş
    7,114
    Merhaba Akın İzmirden aramıza hoş geldin
    En uygun sıfır fiyat yukarıda linki olan motosikletcim yüksel beyde kargo ile adrese makinayı gönderiyor güvenle alış veriş yapabilirsin
    Spyder 250 cc kullanmışsın tepkisini biliyorsun 350 cc nin farkı torkunun daha kuvvetli olması dik yokuşlarda artçılı kullanımlarda devirden düşüşler olmuyor son süratleri aynı gibi 10- 20 km km fark var şehirler arası çok gezerim dersen 350 cc tavsiye ederim şehir içi 250cc rahat yetiyor işallah kısa sürede gönlündeki spyder'e kavuşursun

akin gezer
    isci
     2014 RR 250 Spyder
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Smile

Ilgin icin tesekkur ederım celil abi bu arada rr lar genel anlamda nasildir kalite olarak bir japon kadar olmadigini bende biliyorum ama mesela gecen 6000 kmde bir spyder a baktim motor hasatti resmen supaplar vuruyodu sagi solu dokuktu falan daha sonradan pisman olmak istemiyorum acikcasi senin bilginin benden cok daha fazla oldugu icin senin gorusune ihtiyac duyuyorum. Yoksa icim rahat etmicek. Iyi bir kullaniciyim motoru uzmem buyuk arizalar cikarirmi yinede bana birde 350 lik temiz 2. El spyder varmi cevrende 250 lige butcem yetiyo ama 350lik 0 i zorlucak beni bide sunu sormuyo degilim kendime bu motora bu para verilirmi diye???:mrgreen:

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,694
    Beğenilmiş
    7,114
    Bence RR çin sınıfında alınacak tek makinadır kalitesi japon ve çin makina arasındadır
    yolda kalmaz dayanıklıdır kronik arızası yoktur ikinci el pazarı iyidir istediğin zaman büyük makinaya geçmek için basamak olarak kullanılabilecek bir pazarı vardır
    baktığın dükük makinalar istisnadır bende 2011 model 12.000 kmde 350c spyder var daha her parçası orjinal makinayla ilğilenirsen seni üzmez
    Hiç sıkıntısı olmazmı tabiki ufak tefek şeyler çıkabilir ama çözümsüz değildir

akin gezer
    isci
     2014 RR 250 Spyder
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Eyvallah abi tamamdir. Belki istanbula gelicem rr i almaya kismet olursa gorusuruz....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)