Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Sadık Doğanay
    Öğrenci
     YOK
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

dd150e-2 yardım lütfen

Selamlar abilerim kardeşlerim..
    Öncelikle kendimden bahsetmek isterim, 96 Doğumlu 1.90 boyunda 110 kiloyum. 3 senedir faal olarak kullandığım 100 cclik cg tipi motosikletimi değiştirmek istiyorum. Forumda da araştırıp kendime uygun bir cevap bulamadığım motosiklet hakkında bilgilerinize sığındım. Açıkçası 2 model arasında kaldım ybr ve dd150e-2. Alacağım motor kesinlikle sıfır olacak çünkü tamamiyle benim olsun istiyorum yola beraber başlamak istiyorum rodaj vs. aklımda soru işareti kalmamalı.
    Size diyeceğim şudur dd150e-2 bana sorun çıkarır mı yaşadığım bölge (Kırklareli) dolayısıyla başıma ne gibi sorunlar gelir. Titreşim çekiş kalite vs. Ne konularda beni üzer kronik rahatsızlıkları var mıdır. Artçılı da kullanıcam rahatsız olur muyuz. Ne kadar süratle rahat sürülebilir ne kadar benzin tüketir. Ve aklıma gelmeyen bilmem gereken ne varsa söylemenizi yardımcı olmanızı rica ediyorum.
    Okuyup ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum.

Buyrun bu da adı geçen küheylan..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62495655/detay

Sadık Doğanay
    Öğrenci
     YOK
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Bir tek yorum bile yok mu arkadaşlar?

mustafa77yilmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mustafa YILMAZ
    Bilgisayar Opr.
     RR/DD150E-2
     Konya / Ereğli
    Beğenmiş
    13
    Beğenilmiş
    16
    150e-2 hiç bir şekilde sorun çıkarmaz. Titreşim var ama fazla yok. çekişi çok güzel. Kronik bir rahatsızlığı da yok. 2 kişi 120 km. Hıza ulaştım ama sağlıklı değil. 2 kişi 60-80 çok rahat bir sürüşü var. Kesinlikle öneririm.

Sadık Doğanay
    Öğrenci
     YOK
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı mustafa77yilmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    150e-2 hiç bir şekilde sorun çıkarmaz. Titreşim var ama fazla yok. çekişi çok güzel. Kronik bir rahatsızlığı da yok. 2 kişi 120 km. Hıza ulaştım ama sağlıklı değil. 2 kişi 60-80 çok rahat bir sürüşü var. Kesinlikle öneririm.
    Bu yorumun beni fazlasıyla rahatlattı dostum çok teşekkür ediyorum. Bu arada sizin Raptor kaç kilometrede ve ne gibi sorunlar yaşadınız.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,608
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Sadık aramıza hoş geldin
    150 cc kullanan arkadaşlar konuyu görünce yorum yapacaklardır
    Genel olarak RR piyasadaki en dayanıklı çin makinadır kronik arızası yok yolda kalmaz dayanıklıdır ikinci el piyasası güzeldir
    Bütçe sıkıntın yoksa senin kilon boyun ve artçılı kullanımı göz önünde bulundurursak 150 cc sana küçük gelir 250 cc sana uygun
    RR un tüm modellerinde 2011 ve üstü modellerde motorları revize edildi titreşim için blansör kondu ve daha dayanıklı hale geldi

Sadık Doğanay
    Öğrenci
     YOK
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Sadık aramıza hoş geldin
    150 cc kullanan arkadaşlar konuyu görünce yorum yapacaklardır
    Genel olarak RR piyasadaki en dayanıklı çin makinadır kronik arızası yok yolda kalmaz dayanıklıdır ikinci el piyasası güzeldir
    Bütçe sıkıntın yoksa senin kilon boyun ve artçılı kullanımı göz önünde bulundurursak 150 cc sana küçük gelir 250 cc sana uygun
    RR un tüm modellerinde 2011 ve üstü modellerde motorları revize edildi titreşim için blansör kondu ve daha dayanıklı hale geldi
    Hoşbuldum Celil abi. Dediğim gibi sıfır alıcam açıkçası 250 likler fiyat konusunda bana sıkıntı yapıyor. Yakıt konusunda da 150 cc bana daha makul geldi. Bu güzel yorumlarınız yüzümde tebessümler oluşturdu çok teşekkür ediyorum abi. Rüzgarınız bol olsun.

KamilErgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kamil Ergün
    emekli
     Hyosung GV 250
     kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoş geldin kardeşim. Önce hangi tarz motora binmek istediğine karar vermelisin. Ybr commuter tarzı ve duyduğum kadarıyla çok çevik ve iyi bir motor. 150E2 de chopper tarzı güzel bir motor. Yazlıkta olduğu için çok fazla kullanamadım ama gayet memnunum bindiğim kadarıyla.

Sadık Doğanay
    Öğrenci
     YOK
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı arenli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoş geldin kardeşim. Önce hangi tarz motora binmek istediğine karar vermelisin. Ybr commuter tarzı ve duyduğum kadarıyla çok çevik ve iyi bir motor. 150E2 de chopper tarzı güzel bir motor. Yazlıkta olduğu için çok fazla kullanamadım ama gayet memnunum bindiğim kadarıyla.
    Hoşbuldum abicim sağolasın. Evet farklı kulvardalar ama bi sorayım dedim yinede cevap için çok teşekkür ediyorum.

Uğur Güler
    Öğrenci
     Regal raptor ddE 150
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    1 hafta önce aldım dd 150 şu anda 160 kilotmetredeyim motora aşık oldum diyebilirim. ev arkadaşımda ybr var bende dd150 tam sorusunu sormuşsun. Bir kaç kere de onun motorunu surdum 2013 oda 950 kilotmetrede daha ama iyiki regal almışım diyorum.

Sadık Doğanay
    Öğrenci
     YOK
     Kırklareli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı zendarr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 hafta önce aldım dd 150 şu anda 160 kilotmetredeyim motora aşık oldum diyebilirim. ev arkadaşımda ybr var bende dd150 tam sorusunu sormuşsun. Bir kaç kere de onun motorunu surdum 2013 oda 950 kilotmetrede daha ama iyiki regal almışım diyorum.
    Seni allah gönderdi diyebilirim o zaman. :D Gözüme ve fiziki durumuma tamamiyle hitap eden bir motor bu Raptorlar. Umarım aranıza dahil olurum.

Bu yorumlar içimi çok rahatlattı kafamdaki acabalar gidiverdi tüm cevaplayan abilere dostlara ayrıca teşekkür ediyorum alakanız için. Rüzgarınız bol olsun.

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)