Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    MCD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Can Devecioğlu
    Öğrenci
     Yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

RR Daytona Süspansiyon Sorusu

Merhabalar,

Forumda henüz yeniyim. Yakın zamanda RR Daytona satın almayı düşünüyorum. Hazırlıklarım tamam. Bugün ailemle bir Regal Raptor bayisini ziyaret ettik. Bayi adı vererek kimsede olumsuz bir etki bırakmak istemem ancak ilginç bir diyalog yaşandı ve bunu buradaki arkadaşlara danışmak istiyorum.

Bayideki Daytona modelini inceliyorduk babamla. "Yeni başlayacağım uygun mu sizce bu model?" şeklinde bir soru yönelttim bayi görevlisine. Kendisi de bana başka bir model önerdi. Önerdiği motor yine Regal Raptor'un 250cc hacimli bir modeli ancak adını hatırlamıyorum. Classic demiş olabilir. Modelin arkasında teleskopik (sağlı-sollu) amortisörler vardı ve uzun süreli kullanımlarda Daytona'dan daha konforlu olduğunu söyledi. 2013 modeli için 7450 TL fiyat verdi.

Burada ilgimi çeken nokta 2013 veya 2014 model Daytona'nın arka amortisörü konforu düşürüyor mu? Motorda makul ölçülerde titreşim olduğunu zaten diğer konulardan okumuştum. Ancak görevli bana açık açık uzun yolda uyuşukluk yapar o yüzden sen bu teleskopik amortisörlü olanı al dedi. Tabii ki elindeki modeli satmak için teşvik ettiğini düşünüyorum ancak uzun yola çıkmış ve şehir içinde aktif olarak Daytona kullanan arkadaşların kendi deneyimlerini aktarmalarını rica ediyorum.

Şimdiden teşekkürler, kazasız keyifli sürüşler...

caglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

caglar ıbıs
    öğrenci
     regal raptor daytona
     ankara/batıkent
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    2006 model teleskopik olarak adlandırılan süspansiyonları kullanıyorum aşırı konfor düşkünü biriysen tabiki bu motor daytonaya göre cok daha iyi yalnız benim şeklim güzel olsun ,tasarımım güzel olsun , genç adamız süspansiyona gerek yok dersen daytona alınır ki daytonanın sürümü süren arkadaşlar tarafından daha güzel olduğu söyleniyor arka amortisor dışında

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Ben şu anda Daytona kullanıyom.Bundan önceki motorum klasik modeldi.Evet bencede klasik modeller o konuda daha rahat.Artık seledenmidir yoksa amortisör veya süspansiyondan mıdır bilmiyorum.:?:

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Can aramıza hoş geldin
    Satıcının dediği klasik küçük kasa olan model söyledikleri doğru klasik kasaların süspansiyonları ve seleleri daha rahat makina daytona'dan daha hafif olduğundan ilk kullanımda daha kolaydır
    Daytona'nın kasası tarzdır büyüktür ve daha ağırdır (190 kğ) ve tarzından dolayı süspansiyonu gizli sert yapıya sahiptir bu özelliği daha iyi yol tutuşu sağlar yolda makina savrulmaz selesi serttir ama zamanla insan alışıyor ilk makina olarak pek çok arkadaşımız bu makina ile başladı çok kısa sürede hiç zorluk çekmeden kullandı tarz olarak hangisi sana hitap ediyorsa onu seç kullanması sorun değil ikisinide rahatlıkla kullanırsın

MCD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Can Devecioğlu
    Öğrenci
     Yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Can aramıza hoş geldin
    Satıcının dediği klasik küçük kasa olan model söyledikleri doğru klasik kasaların süspansiyonları ve seleleri daha rahat makina daytona'dan daha hafif olduğundan daha ilk kullanımda daha kolaydır fakat
    Daytona'nın kasası büyüktür tarzdır ve daha ağırdır (190 kğ) ve tarzından dolayı süspansiyonu gizli sert yapıya sahiptir bu özelliği daha iyi yol tutuşu sağlar yolda makina savrulmaz selesi serttir ama zamanla insan alışıyor ilk makina olarak pek çok arkadaşımız bu makina ile başladı çok kısa sürede hiç zorluk çekmeden kullandı sana tarz olarak hangisi sana hitap ediyorsa onu seç kullanması sorun değil ikisinide rahatlıkla kullanırsın
    Çok teşekkür ederim verdiğiniz faydalı bilgiler için. İnşallah birkaç hafta içerisinde almış olacağım

serkangungor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serkan Güngör
    Öğrenci
     Daytona 250
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Nacizane kendi fikrimi belirteyim, daytona'nın amortisörleri ne kadar sert olursa olsun bence regal bundan sonra bu makinayla anılacak, fazlasıyla ün yapmış durumda. Daytona tatmin eder seni

decimate - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emir Tanrıverdi
    işletmeci
     DD-250E
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    daytona candir ama tipi sekli hangisi hosuna gidiyorsa onu al yeni baslayacak biri icin ikiside ayni. ben acikcasi klasik 150ik kullandim rahatti. su anda daytona kullaniyorum daytonada daha rahat ettim cunku bacaklarimi pek kirmadan oturuyorum sadece cok one egilmekten bel agrisi yapiyordu onuda bellikle cozdum corlu tekirdaga gidiyorum geliyorum hic sifir agri. zaten aklinda asla soyle birsey olmasin motora binerim hic rahatsizlik cekmeden gezerim oyle birsey yok. varsada bizimkilerde yok herhade bilmiyorum :D
    CELIL Abi degilimki bileyim...

At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die

Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı decimate Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daytona candir ama tipi sekli hangisi hosuna gidiyorsa onu al yeni baslayacak biri icin ikiside ayni. ben acikcasi klasik 150ik kullandim rahatti. su anda daytona kullaniyorum daytonada daha rahat ettim cunku bacaklarimi pek kirmadan oturuyorum sadece cok one egilmekten bel agrisi yapiyordu onuda bellikle cozdum corlu tekirdaga gidiyorum geliyorum hic sifir agri. zaten aklinda asla soyle birsey olmasin motora binerim hic rahatsizlik cekmeden gezerim oyle birsey yok. varsada bizimkilerde yok herhade bilmiyorum :D
    bellik mi?O nasıl bir şey?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı FistOfHeaven Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bellik mi?O nasıl bir şey?
    Race motorcuların kullandığı bellik motor kıyafeti satan heryerde var

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Race motorcuların kullandığı bellik motor kıyafeti satan heryerde var
    Korse gibi mi?

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)