| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Daytona 250
Ankara
A Rh (+)Aynı bayi olduğunu tahmin ediyorum, bana da aynı şeyi söylediler ve eşim de tutturdu adam haklı bu daha rahat diyeGerçekten de sele daha kalın ve yumuşak geldi ama Daytona için biraz ağrı sızı çekilir diye düşünüyorum..
Yamaha XVS 650 A Dragstar
gaziantep
A Rh (-)Daytonayla başladım bu serüvene. Aralıksız 1 saat kullandığım da oldu henüz hemde sıfır makina. bide kartal gidon değil kısa spor gidon. Boyum 1.70 biraz eğilerek sürmeme rağmen, belim ağrımadı hiç. Sele de rahatsızlık vermedi henüz. Uyuşma falan yapmadı yani. Gözüne hoş gözüken hangisiyse, içine sinen hangisiyse onu al hocam.
DD-250E
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)http://www.motomaxonlineshop.com/4ri...koruma-pmu1726
soyle birsey dostum
CELIL Abi degilimki bileyim...
At first it was until it rains, after a while it came to until it snows, and now its until we die
Falan filan Juventus Milan Ishhhhh ;)
Daytona 250 Beyaz
Bursa
A Rh (+)Daytona mı alalı 9 ay kadar oldu ve 5 bin km yol yaptım ve gayet memnunum. Sonuçta bu alet yol motoru arazıye girmiyecegin için hiç bi sıkıntı olmaz. Evet amörtisörlerinin ve selesinin sert olduğu doğru fakat rahatsızlık vermiyor totoda uyuşma falan olmuyor. Bozuk düzgün olmıyan yollarda biraz yavaş sürersin bi problem olmaz. Bu makinadan konfor beklemiyeceksin, keyif bekliyeceksin. Beklentini bu yönde şekillendir pişman olmazsın...![]()
Regal Raptor Daytona 250
ankara
A Rh (+)Bugün akşam işyerimin önünde gereken bilgiyi verdim kardeşimeDaytona iyidir 1 hafta içinde alışır vücut , görsellik-performans zaten 10 numara
![]()
" a man who never does a mistake is the man who never does anything "
RR-ANKARA
GARAGE MEMBER
Regal Raptor Daytona 350
Muğla
A Rh (-)bugün arka süspansüyondan çukurlardan geçince gıcırtı sesi gelmeye başladı.yağmurla alakası varmıdır acaba? ne yapmak lazım
Regal Raptor Daytona 350
Muğla
A Rh (-)bi de oturağın altındaki plastik takozların iki tanesi yok nasıl bulabilirim?Teşekkürler
Regal Raptor Daytona DD 250 6c
Amasya
A Rh (+)Daytona kartal gidon ;-) bugün ilk defa motorumu çıkardım Daytonamla ilk kez yollardaydık ilk çok tedirgindim ama korktuğum gibi hiç olmadı 3 ay önce aküsünü sökmüştüm taktım jikle ve biraz rölanti yükseltmesiyle ikinci basmada çalıştı ;-) birkaç dengesizin aralardan bakmadan çıkması ve kapılarını önüme açmaları dışında( ki bunlar da çevre olumsuzlukları) 20 km yi hangi ara yapmışım farkında değilim ;-) kartal gidon kullanımı çok rahat sele de rahatsız edici değil ;-)
Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)