Tebrik etmek lazım. Gerçekten kaliteyi uygun fiyata sunarlarsa -ki uygundan kastım da japon makine fiyatları değil tabi ki- tutar. Türk tüketicisine, Türk malını regal raptor un 2 yıl evvelki fiyatları ile bugünkü fiyatları arası fiyatlara sunarlarsa o zaman bence bir çok kişi Türk malı olduğu için çinli, japon yerine gidip bu makineleri alır. Şahsen ben 8-10 kağıdı Çinliye ikinci el japon'a verene kadar Türk malına veririm. Ama kalitesi de en az raptor kadar olmalı

Bu arada benim anladığım seri üretime geçmesi demek her hangi bir kişiye yaptığı bir motoru çoğaltıp satacak demek değil. regal raptor gibi, yamaha gibi, suzuki gibi bir kaç seri model üretecek sende seçim yapıp alacaksın bunların içinden. Yüksek montanlarda standart parçalar üreteceği için üretim maliyetleri düşecektir. Bu da üretim maliyetlerini ve tabi ki fiyatları ciddi şekilde düşürür.

Yani ferrari stratejisi gibi yapacağını zannetmiyorum. Çok pahalı motosikletler üretip satmaya çalışacağını. Zaten pazarda Triumph gibi, harley gibi ikonlaşmış markalar varken buna girmek ( seri üretim açısından bakmak kaydıyla ) çok riskli olacaktır. En azından orta segment'e de hitap etmeli çünkü bu segmentte pasta büyük. Pay almaya çalışmalı.. Ben olsam öyle yapardım